8 Pixie Shaggy Cuts Itu Akan Meyakinkan Anda untuk Memotong Rambut Anda Spring ini

Kate Hudson
Steve Granitz / Getty Images

Victoria Moorhouse

18 Apr 2018 @ 10:45 pagi

Setiap kali saya mendapat pemangkasan, saya akan rasa takut kehilangan lebih daripada dua inci. Sama ada saya suka atau tidak, rambut panjang adalah selimut keselamatan saya. Walaupun begitu, saya masih berasa iri hati bagi sesiapa yang mempunyai pixie. Tidak menafikan kuasa potongan rambut pendek-ia memberi perhatian kepada ciri-ciri wajah anda dengan lebih baik daripada apa-apa variasi lob atau bob. Ini satu pernyataan dalam dan dari dirinya sendiri. Kate Hudson, seorang penerimanya yang baru, mengatakan bahawa memotong semua rambutnya dibebaskan. Bonus tambahan adalah bahawa pixie adalah salah satu potongan rambut yang paling serba boleh, pujian, dan klasik sepanjang masa.

“Pakej pixie yang berkerut adalah salah satu gaya yang paling popular untuk musim bunga, jika anda sanggup memberikannya,” jelas Arsen Gurgov, pengasas Arsen Gurgov Salon di New York City. “Apa yang paling saya sukai tentang potongan rambut ini adalah bagaimana ia membingkai muka dan meningkatkan tulang pipi.”

Walaupun ia berfungsi untuk sebahagian besar (jika tidak semua) menghadapi bentuk, Gurgov mengatakan ia sangat sesuai untuk sesiapa sahaja yang mempunyai rambut nipis atau halus. Dan selain dari lawatan salon biasa setiap beberapa minggu untuk mengekalkan bentuk potong rambut, ia cukup penyelenggaraan rendah. “Pixie shaggy adalah gaya mencuci dan pergi,” kata Gurgov. “Untuk gaya harian, anda boleh menambah beberapa tekstur dengan krim atau pomade gaya, tetapi elakkan menggunakan terlalu banyak. Ia akan menimbang rambut dan membuatnya kelihatan berminyak.

Tetap bergulir untuk melihat lapan selebriti yang telah memakai yang terbaik.

VIDEO: Haircut Baru Jennifer Lopez Buktikan Ini Gaya ’90an Adakah Kembali

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + = 8

map