8 Volumizing Shampoo yang Akan Memberikan Rambut Yang Terlihat Dari Kehidupan Anda

Kaia Gerber
Pascal Le Segretain / Getty Images

Erin Lukas

Jul 17, 2018 @ 9:00 pagi
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Saya tidak berputus asa apabila menggunakan berus bulat. Pasti, berus bulat ditambah pengering pukulan biasanya sama dengan jumlah melampau, tetapi koordinasi ini memerlukan tahap aerobik lengan yang melebihi tahap kemahiran peribadi saya. 

Secara alternatif, hanya membasuh rambut saya boleh memberi saya ketebalan dan kebangsingan tambahan yang saya sampaikan. Berpindah ke syampu yang tujuan utamanya adalah volumizing adalah bagaimana saya menyimpan saya dari mencari rata dan tidak bermaya. Syampu ini diformulasikan dengan polimer bina badan dan ekstrak tumbuhan yang memberikan rambut badan dan kenyang yang saya tidak dapat dicapai semasa bumbung DIY. 

Dari $ 5 kedai ubat membeli kepada formula semulajadi, lapan syampu ini adalah yang terbaik untuk membuat rambut kelihatan lebih tebal dan penuh. 

VIDEO: Kos Mendapatkan Rambut Anda Dicelup 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 1

map