9 Perkara Rambut Baru Pink dan Kuning Kanye West Mengingatkan Kami

Kanye West New Hair - Lead 2016
Berita Splash

Jane Asher

27 Dis 2016 @ 3:30 petang

Sama seperti kita mula membiasakan diri dengan Blondye West, rapper berusia 39 tahun itu menarik Kylie kepada kita, sambil menambah pop warna pada rambut platinumnya.

Pada hari Isnin, West dilihat meninggalkan teater filem di Los Angeles, gaya sukan dan merah jambu dan kuning, yang membuat kami berfikir: di mana dia mendapat inspirasi untuk skema warna tertentu ini? Dari makanan? Bilik permainan anak-anaknya? Gaya gadis girly Utara? Atau mungkin kakak kakaknya Kylie? Kemungkinannya adalah tidak berkesudahan, dan kami sangat berharap bahawa pada masa yang akan datang, kami dapat melihatnya, dan ia menambahkan percikan oren, atau mungkin pecah biru-itu Kanye West, apa sahaja yang boleh berlaku pada masa ini.

VIDEO: Kim Kardashian dan Kanye West’s Top 5 Couple Outfits

 

BERKAITAN: Ini Parodi Canine dari Video “Terkenal” Kanye West Adalah Perkara Terbaik yang Akan Anda lihat Hari Ini

Kami telah menghasilkan senarai yang sangat pasti di mana Yeezy mendapat idea cemerlang ini (dan belum lagi berwarna-warni), dan perkara-perkara yang rambutnya mengingatkan kita tentang, di bawah.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 8 =

map