Adakah Champagne Rahsia untuk Gelombang Impian Anda?

Saya suka sebotol berbuih dengan jus oren saya dan dalam jarak dekat semasa fungsi keluarga yang tidak selesa, tetapi di rambut saya? Itulah yang sejuk, pas keras. Namun, sampanye adalah asas jenama formula penjagaan rambut baru Cuvée Beauty dan juga cerita jenama.

Pengasas Rachel Katzman memberitahu saya idea itu datang ke alam semesta selepas disembur dengan champagne (yang bermaksud rambutnya direndam dalam benda manis) semasa pesta ulang tahunnya ke-21 di Las Vegas dan mendapati dia mempunyai gelombang yang paling mudah, bergaya. Jelas sekali, lambakan kepala anda ke dalam baldi Veuve Clicquot tidak realistik (atau harga yang berkesan), jadi ia dengan wahyu Vegas bahawa dia memutuskan untuk merumuskan garis penjagaan rambut yang diterapkan dengan champagne.

Sekarang, saintis tidak menuangkan botol di atas peti besi dan memanggilnya sehari. Dalam setiap produk, jenama itu menggunakan apa yang mereka sebut Cuvée Complex, yang merupakan campuran ekstrak champagne, truffle putih, ekstrak fermentasi platinum, resveratrol, ceramida, protein tumbuhan, dan botani. Bersama-sama bahan-bahan ini membantu untuk tidak hanya gaya rambut, tetapi membantu melambatkan proses penuaan rambut, berkat antioksidan, dan menyediakan kelembapan dan khasiat untuk meningkatkan rambut kesihatan.

Champagne Hairspray - Embed 2016
Kesopanan
Cuvee Beauty
$ 42

BERBELANJALAH SEKARANG

Kini berpuas hati dengan hakikat bahawa syampu dan perapi yang saya gunakan pada dasarnya pada dasarnya menjamin hari rambut yang baik, saya memutuskan untuk menguji garis dengan apa yang boleh diklasifikasikan sebagai produk wira-Spray Champagne.

Untuk memberi anda latar belakang sedikit pada rambut saya, ia adalah halus dan lurus dengan gelombang yang paling kecil, paling kecil untuknya, dan itu juga regangan. Untuk mendapatkan gelombang, saya bukan sahaja perlu menggunakan tongkat sihir, tetapi saya juga perlu agak strategik mengenai semburan garam atau tekstur yang saya gunakan selepas itu untuk membantu meningkatkan pergerakan. Plain dan mudah, jika saya tidak menggunakan produk, mereka tidak akan melekat.

Selepas mencincang rambut saya menjadi empat bahagian dan menggunakan tongkat untuk membuat gelombang, saya membiarkan semua rambut saya turun dan menggelengkan tangan saya untuk memecahkan keriting. Seterusnya, saya menyemburkan Spray Champagne secara mendalam melalui kuku saya. Saya tidak akan mengatakan bahawa ia adalah melekit, tetapi ia mempunyai beberapa kebijaksanaan kepadanya. Ia juga memegang aroma champagne dan buah ara yang agak kuat, dan sementara saya tidak akan memanggilnya kuat, jika anda sensitif terhadap wangian secara umum, ia mungkin bahagian paling kurang kegemaran anda mengenainya.

RELATED: 8 Syampu Kering Cukup Baik untuk Kelebihan Kecergasan

Saya menyembur dalam formula dan zhushed tangan saya melalui rambut saya untuk scrunch gelombang. Mereka kelihatan sedikit dan tidak kemas (kegemaran saya) dan bahagian yang terbaik adalah bahawa ia tetap seperti itu sepanjang hari, hampir tidak jatuh, terima kasih kepada sedikit memegang-memegang anda masih boleh menjalankan jari anda melalui.

Walaupun saya tidak mencuba seluruh kepala saya dalam perkara champagne (21 saya terdiri daripada permainan baseball sejuk dan bir), semburan styling diterapkan dengan ekstrak champagne adalah sesuatu yang saya yakin dapat menjamin.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 2

map