Adam Levine Hanya Memberi Sendiri seorang Mohawk

Media sosial pada dasarnya wujud bagi kita untuk mendokumenkan potongan rambut kita dan perubahan rambut utama. Kerana itulah, jika anda melakukan pemotongan DIY di rumah (ingatlah ketika Grimes membawa kita melalui peringkat potongan rambutnya melalui Instagram?). Kami tidak pasti bagaimana skuad glam Adam Levine biasanya, tetapi bintang itu hanya membuktikan dia tidak memerlukan sesiapa untuk memberinya potongan tetapi dirinya sendiri. 

Semalam, Adam Levine Berkongsi foto di Instagramnya yang mendokumenkan potongan rambutnya yang terkini – mohawk. Bahagian terbaik? Adam memberi dirinya sendiri yang mohawk. Tidak perlu hairstylists. 

Inilah yang berlaku apabila anda memotong kotoran anda sendiri.

Gambar yang disiarkan oleh Adam Levine (@adamlevine) pada

Walaupun semua orang tahu bahawa dia sangat berbakat, ini adalah kemahiran yang tidak kita lihat. Ia juga merupakan perubahan rambut utama untuk Adam, yang telah kita lihat dalam satu tan fasa rambut yang berbeza selama bertahun-tahun. Adakah kita akan kembali semula? Mari kita mengingat pada potong pendek dengan panjang di atas, momen berambut platinum (tidak pernah lupa), dan buzz dipotong. Kami hanya berharap kami boleh bertanya kepada Behati dengan tepat bagaimana semua ini turun. Adakah stylistnya keluar dari bandar? Adakah dia selalu memotong rambutnya sendiri? 

Kita perlu melihat portfolionya sebelum membiarkan dia memberi kita trim, tetapi mungkin dia akan membuat jenama dan memulakan salon? Rambut oleh Adam adalah cukup hebat, selepas semua. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 3

map