Aksesori Rambut Yang Terus Melalui Latihan Yang Paling Sukar

Kuda ekor - Lead
Getty

Victoria Moorhouse

29 Okt 2016 @ 5:00 petang

Gunting rambut yang rosak boleh merosakkan senaman. Sebenarnya, jika kuda ekor saya tinggi dan jatuh ke kepala saya di tengah-tengah larian, saya akan berbalik dan pulang ke rumah. Terangkan kepada wanita-wanita ini yang boleh mengendalikan gelung Central Park dengan rambut mereka turun, memantul dan meniup angin seperti mereka bintang-bintang dari filem Lifetime freaking. Bangs dan kepala rambut yang jatuh jauh di bawah buah dada saya menjadikannya hampir mustahil. 

Tetapi dalam semua hakikatnya, mengikat rambut saya membantu saya menumpukan pada tugas di tangan, yang biasanya bermakna melalui senaman saya tanpa menangis dan / atau mengutuk instruktor. Jika anda seperti saya dan memerlukan rambut anda keluar dari wajah anda supaya anda boleh jenis berjaya melakukan burpee, anda akan mahu menyemak roundup di bawah.

Saya menggabungkan beberapa aksesori rambut yang mesra senaman yang akan membantu anda menakluk mana-mana kelas, sama ada ia adalah sesi 45 minit neraka, barre, atau masa yang dihabiskan untuk treadmill. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 4

map