Amber Heard Hanya Memotong Rambutnya-dan ANDA MEREKA MEMENUHI Pics

2016 adalah tahun yang jelas tahun 90-an dan rambut potong Rachel membuat kemuncak bergaya ke papan kecantikan kami, jadi mungkin tidak hairanlah bahawa potongan rambut terkini yang kami hancur adalah klip rambut mega-lapisan baru Amber Heard. T.Swift mungkin telah membawa perhatian anda kembali ke kabut, tetapi Amber mungkin akan meyakinkan anda sebenarnya dapatkannya. 

BERKAITAN: Hadiah Kecantikan Dear Ol ‘Dad Will Love

Pelakon itu baru-baru ini dilihat sukan yang kelihatan keriangan, kunci berlapis. Dia cukup banyak sentiasa mempunyai kunci yang panjang, beralun, jadi apa-apa perubahan rambut adalah penggoncang utama baginya.

Bukankah lapisan (yang bingkai mukanya oh-begitu baik) benar-benar memberikan anda getaran Rachel Green (atau Hailey Baldwin)? 

Amber Heard Hair - Embed
NGRE / AKM-GSI

BERKAITAN: Saya Menemui Grace Grace Fragrance yang Digunakan untuk Pakai, dan Ia Melakukan Beberapa Perkara Crazy untuk Emosi Saya

Kami masih mempunyai 31 hari lagi pada 2016, jadi inilah yang berharap untuk 31 lebih banyak makeover rambut selebriti inspirasi. Jika Kendall pergi berambut perang, kita akan menjadi aneh.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 2 =

map