Anda PERLU PERCUMA Rambut Platinum Baru Kristen Stewart

Kristen Stewart pasti membuat pusingan warna rambut. Kami telah melihatnya dalam segala-galanya dari kunci berambut pirang yang kotornya Bilik panik, kepada tanda tangan si rambut coklat kepada si rambut coklat seperti Bella di Twilight, kepada variasi lain berambut perang. Pada asasnya, dia tidak takut terhadap risiko kecantikan, yang menjadikannya salah satu daripada orang kegemaran kita, jelas. 

Dan dengan itu, anda harus tahu bahawa Kristen telah membuat satu lagi perubahan drastik dan perubahan warna. Sehingga malam tadi, dia sedang bermain lob ombre, tetapi sekarang teman wanita adalah tentang pixie platinum. 

Kristen Stewart Hair - Lead
Frederick M. Brown / Getty

Saya tidak boleh mencintai manusia ini lagi. Gegaran rambut baru. ❤️❤️❤️ #bestcollaborator #kristenSTEWART #hairbyADIR #bleachedhair @chanelofficial

Gambar yang disiarkan oleh Adir Abergel (@hairbyadir) pada

HIDUP untuk ini. 

Jika ada cara untuk makan malam Chanel untuk menjadi lebih bergaya, Kristin Stewart tahu bagaimana untuk mendapatkannya dilakukan dengan suis rambut ol yang baik. 

BERKAITAN: Gigi Hadid Rocked Bangs? Ya, Itu Terjadi!

Dia menggandakan faktor kejutan (dan bergaya) dengan bukan sahaja memulakan debutnya warna rambut yang menonjol, tetapi juga lebih pendek. Ia kelihatan lebih panjang daripada pixie piawai anda, tetapi ia bukannya bob. Yang jenius di belakang rupa, anda mungkin tertanya-tanya? Itu akan menjadi pencipta rambut Adir Abergel, yang juga bertanggungjawab terhadap kunci berambut Emilia Clarke di Emmy’s.

Ini bukan warna baru untuk Kristen atau apa-apa, tetapi itu tidak bermakna ia tidak terbang sebagai neraka. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

80 − = 71

map