Anda tidak akan Percaya berapa lama Ia Mengambil Kim Kardashian untuk Pergi Platinum Blonde

Berjalan platinum adalah komitmen. Dan jika anda mempunyai rambut yang semulajadi gelap, benar-benar mendapatkannya dengan bayangan berambut perang berais juga merupakan komitmen pada dasarnya sehari penuh duduk di kerusi salun. Cuma tanya Kim Kardashian West. Selepas mendedahkan warna rambut Ibu seperti Dragons, dia mengambil aplikasinya untuk berkongsi inspirasi di sebalik perubahan itu dan berapa lama ia mengambilnya untuk sampai di sana.

Spoiler: Ia hampir penuh 24-jam.

“Saya telah bercakap tentang pergi berambut perang lagi untuk masa yang lama, dan saya sangat gembira saya lakukan!” Dia menulis. “Saya tahu banyak orang pada mulanya menyangka saya memakai rambut palsu, tetapi rambut saya yang sebenar. Penghias saya yang menakjubkan, Chris Appleton, mencelupkan rambut saya dan membawanya ke platinum yang paling sempurna, warna keperakan putih. “

VIDEO: Kim Kardashian West Looks Like Barbie in Latex Dress-Ketat Skin at Tom Ford

 

Chris Appleton adalah stylist selebriti yang sama yang baru-baru ini mengambil katy perry platinum dan sekarang juga memakai warna keperakan sendiri-satu yang Kardashian telah memanggil “versi moden platinum berambut perang.”

BERKAITAN: Daily Beauty Buzz: Gabe Boneka Gabungan Gabrielle Union

Untuk menghapuskan sebanyak mungkin kerosakan, pusingan pertama pewarnaan rambut Kardashian mengambil 12 jam. Tetapi itu bukan akhirnya.

“Kali terakhir saya pergi platinum, beberapa tahun lalu, saya menyamar dalam satu persidangan dan tidak pernah memberi masa yang sesuai, jadi kali ini saya duduk di sana 12 jam lurus. Kemudian, kami melakukan sesi 5 jam lagi. , SAYA berbaloi. “

Di atas 17 jam itu, Kardashian berkata dia terpaksa menghabiskan seminggu memakai rambut kuning sambil menambah Olaplex kepadanya dan menyejukkannya. Kemudian, mereka mengetuk rambut dan mengangkatnya ke warna semasa.

“Saya sangat gembira dengannya dan mahu menahannya!”

Mengetahui Kar-Jenners, “sementara” adalah satu setem masa yang tidak begitu jelas.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map