Bangsa-Bangsa Bersih yang Kembali dan Lebih Baik Daripada Pernah

TK
Steve Granitz / WireImage

Victoria Moorhouse

18 Mei 2017 @ 6:00 petang

Jejak trek Juicy Couture dan miniskirt denim memerintah fesyen tahun 2000 (hanya meminta Paris Hilton), tetapi setem sebenar keindahan pertengahan aughts? Bangs sisi. Dan bagi orang-orang yang terlibat dalam trend kembali pada ’04 dan ingin menghidupkan semula semua sihir, kita mempunyai berita baik-mereka kembali dan lebih baik dari sebelumnya.

Di atas bayang-bayang sejuk dan gloss berkilau, trend ini berlaku sekitar waktu yang anda bingung Kehidupan Mudah dan mengetepikan Usher. Seperti yang dilihat pada kegemaran anda Laguna Beach ahli cast Kristin Cavallari dan juga Lindsay Lohan, mereka sering terdiri daripada seksyen kelihatan rambut dicincang pada sudut yang menyapu ke sisi dahi anda. Hari ini? Mereka telah menjalani pembaharuan moden, kelihatan lebih lembut dan lebih seperti bangs tradisional yang jatuh di seluruh dahi.

“Untuk membuat pukulan yang lebih moden dan memanjakan, mereka dipotong lebih lembut,” kata stylist senior mizu salon Judy McGuinness. “Daripada satu bahagian besar pinggang, kelihatan lebih lembut dan dipotong.”

Baru-baru ini dilihat pada selebriti seperti Jennifer Lopez dan Ciara, mereka sering berpisah di tengah juga, dan Reese Witherspoon dan Kate Hudson adalah contoh dari dua bintang lain yang telah menerima pakai sekali lagi.

“Jika anda mahu bangs sisi, pasti membawa gambar kepada stylist anda tentang apa yang anda suka dan tidak suka. Kadang-kadang gambar lebih bersifat deskriptif,” kata McGuinness. “Juga, perhatikan sama ada anda suka untuk menarik balik semua rambut anda untuk bekerja. Jika anda lebih suka menarik kembali, minta panjang untuk memukul tulang pipi anda. “

Perlu pic? Tetap bergulir untuk melihat bagaimana A-listers memakai paparan hari ini.

VIDEO: Dapatkan Pandang: Christie Brinkley’s Bombshell Blonde

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 5 =

map