Bau Senam Phosphor Kegemaran Anda Kini Datang dalam Syampu Kering

Saya telah diketahui menyembur Spray Tekstur Kering Oribe ke tangan dan pergelangan tangan saya seperti botol Chanel No. 5. Dan meskipun saya tidak suka membuang tenaga yang membasuh rambut saya, garis Jen Atkin menggoda saya untuk berdiri di bawah kepala pancuran mandian. Dan peluangnya, apabila anda membaui syampu kering baru Philosophy, anda akan merasakan perkara itu pada rambut kotor dan bersih-oh, dan seluruh bod anda.

Itulah sebabnya untuk pertama kali jenama ke dalam gaya rambut sangat besar dari segi aroma tandatangan. Bulan ini, Falsafah telah memperluaskan barisan Amazing Grace yang memenangi anugerah itu kepada syampu kering. Bermakna anda boleh membuat minyak di akar anda dan bau rambut anda samar-samar dari campuran bergamot dan kasturi yang paling menarik, paling bersih dan paling menyegarkan. Tetapi Amazing Grace ($ 24; sephora.com) bukan satu-satunya aroma yang mendapat rawatan syampu kering. Jenama ini juga membawa haruman popular yang lain, Pure Grace, ke dunia penjagaan rambut.

BERKAITAN: Rosie Huntington-Whiteley Mempunyai Rahsia Terbaik untuk Mendapatkan Rambut Berkilat Cepat

Tetapi selepas menguji mereka, saya harus memberitahu anda, bau tidak apa yang meniup saya. Jangan salahkan saya, wangiannya adalah luar biasa, tetapi kesannya yang menaikkan menjadi lebih baik. Selepas bersenam dan tidak mempunyai masa untuk mencuci rambut saya, saya menyemprotkan formula itu ke akar saya dengan perlahan dan menggosoknya ke kulit kepala saya dengan jari saya. Malah sebelum saya bekerja di kulit kepala saya, saya tidak melihat apa-apa serbuk atau residu putih. Tetapi apabila saya menyemburkannya ke dalam panjang rambut saya, saya dapat melihat dengan serta-merta rambut saya kelihatan lebih penuh dan lebih tebal. Percayalah, itu panci rata dengan hanya sedikit lekuk kiri di hujung dari letupan lama. Ia memerlukan kerja. 

Produk berbau harum yang menyembunyikan rambut kotor dan menjadikannya kelihatan seperti anda sebenarnya menggayakannya? Itu adalah rahmat yang luar biasa.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

54 − 49 =

map