Braids Baru Alicia Keys Lihat Seperti Matahari Terbenam yang Indah

Bagaimana kita mencintai Alicia Keys? Marilah kita menghitung cara-cara. Kami suka bintang vokal yang sempurna-lebih kerap daripada tidak, kami mempunyai salah satu daripada albumnya diulangi semasa hari kerja. Kami suka bagaimana terlibat dengan masalah sosial, menggunakan platform selebriti untuk bercakap tentang perkara yang penting kepada kita semua, seperti persamaan kaum dan jantina. Kami mengasihi keluarga yang cantik, dan setiap gambar dia menyiarkannya, dan kami suka gaya uniknya yang dipasangkan dengan pendekatannya terhadap kecantikan semula jadi.

Paling baru-baru ini, kami benar-benar jatuh cinta dengan jeruk merah jambu, oren, dan kuning dia mendedahkan pada Instagram pada hujung minggu.

Alicia Keys - New Hair
aliciakeys / Instagram

Lukisan dengan semua warna angin mungkin satu susunan yang tinggi, tetapi Keys entah bagaimana berjaya mengambil setiap warna dari matahari terbenam musim panas dan memasukkan mereka ke dalam braids. Tidak menghairankan, pandangan penuh wajah barunya sama seperti yang menakjubkan semasa dia rapat.

#views #nyc

Pos yang dikongsi oleh Alicia Keys (@caliciakeys) pada

BERKAITAN: Moments Tidak Ada Makeup yang Paling Glamor Alicia Keys

Tak sedar pun bukan perkataan. Matlamat #SummerHair berkuatkuasa sepenuhnya.

VIDEO: Bagaimana Ia Selesai: ‘Braided Topknot’ Alicia Keys

Dapatkan pandangan yang lebih dekat pada Alicia’s baru ‘lakukan, serta lebih banyak makeover rambut selebriti di galeri kami.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

60 + = 61

map