Brooklyn Decker Mahu Anda Tahu Dia #KewlMom

Brooklyn Decker adalah satu sangat #kewlmom, dan dia mempunyai gaya rambut untuk membuktikannya. Model cantik, yang baru-baru ini merayakan ulang tahunnya ke-29, mengambil Instagram untuk memamerkan rambutnya yang baru “rock ‘n’ roll haircut” – sebuah lob bergelombang berus. 

BERKAITAN: Andy Roddick dan Brooklyn Decker Hanya Adakah Pertukaran Wajah Terbaik Pernah

#kewlmom

Foto yang disiarkan oleh Brooklyn Decker (@brooklyndecker) pada

Kami melakukan penyelidikan Instagram, dan ia kelihatan seperti dia memotong sekurang-kurangnya beberapa inci dari kunci berambut perangnya – dia memakai gelombang lebih lama beberapa hari yang lalu. Dan tentu saja, tidak ada snap rock ‘n’ yang diilhami roll akan lengkap tanpa beberapa eyeliner yang serius, yang Brooklyn telah dilindungi sepenuhnya. 

Saya amat bernasib baik untuk mempunyai kawan seperti ini. Terimakasih @mrbobbybones kerana datang untuk bercakap untuk kita hari ini. Terima kasih kepada @ericabrennes kerana menjadi emcee impian, dan terima kasih kepada @adukesdelic kerana menjadi pengerusi bersama terbaik yang saya dapat berharap. #opportunitymatters @arfoundation

Foto yang disiarkan oleh Brooklyn Decker (@brooklyndecker) pada

Rock on, Brooklyn!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

82 + = 90

map