Cara Delevingne dan Suki Waterhouse Menjadi #HairTwins dengan Matching Blue Braids

Hujung minggu ini menampilkan beberapa detik utama festival muzik Glastonbury, yang merupakan salah satu acara perayaan terbesar sepanjang tahun. Ia juga mempunyai banyak momen rambut dan solek yang perlu diketahui sebagai Coachella. Walau bagaimanapun, trend perayaan adalah sedikit berbeza. Daripada mahkota bunga, penjaja, dan tatu palsu, ia mungkin hanya rambut biru. 

Tidak ada kesenangan sama sekali @claretet @caradelevingne

Foto yang disiarkan oleh Suki Waterhouse (@sukiwaterhouse) pada

 

Untuk perayaan itu, Cara Delevingne dan Suki Waterhouse telah ditangkap majorly #twinning. Dalam foto yang dikongsi Suki Instagram, Suki dan Cara boleh dilihat sebagai padanan sukan biru yang sesuai dengan sukan. Gincu mereka juga dihiasi dengan pin keselamatan dan gelung, sama seperti melihat bahawa Ariana Grande telah mengenakan pakaian untuk ulang tahunnya. 

Ya, gaya rambut mereka hampir sama, tetapi masih terdapat unsur lain yang perlu kita perhatikan, atau berlegar, agar lebih spesifik. Itu tentu saja akan menjadi alis mereka. Ia diberikan memandangkan kita bercakap tentang Cara (model dada abad) dan Suki, tetapi kita tidak boleh benar-benar mengatasi betapa penuh dan berani mereka. Ugh, hanya semua matlamat. 

Tetapi sementara cuaca dan gaya perayaan berubah, terdapat satu ciri umum-a tan selebriti dengan gaya #major. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 56 = 58

map