Cara yang Diluluskan oleh Selebriti untuk Gaya Haircut Tahun Paling Popular ini

Selebriti Bob Styles
Getty Images

Erin Lukas

18 Dis, 2017 @ 5:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Mungkin menghabiskan lebih sedikit masa meletup-mengeringkan rambut anda atau melihat potongan-potongan celeb kegemaran anda sambil menatal menerusi Instagram adalah apa yang membuat anda mendapati mencincang rambut anda menjadi bob yang begitu menarik. Apapun alasan anda untuk mendapatkan salah satu haircut trendi tahun ini, apabila anda mula-mula pergi pendek mungkin kelihatan seperti anda mengucapkan selamat tinggal pada pilihan gaya anda bersama dengan panjang anda.

Pada hakikatnya, ia masih boleh memakai rambut anda, ke bawah, lurus, ikal, atau apa sahaja yang anda rasa di antara. Memilih gaya rambut adalah sepenuhnya terpulang kepada anda, tetapi jika anda tidak pasti apa yang perlu dilakukan dengan panjang lebih baru anda yang baru, terdapat banyak idea dari karpet merah untuk membantu anda memulakan.

Kemasan Lucy Hale dan koboi Diane Kruger yang rendah dengan lapisan kiri keluar adalah beberapa cara kreatif yang anda boleh gaya bob. Teruskan menatal untuk inspirasi selebriti yang dilihat oleh sesiapa yang rambutnya melebihi bahu mereka.

VIDEO: Kos Mendapatkan Rambut Anda Dicelup

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

95 − = 90

map