Chrissy Teigen Dapat Satu Lagi Makeover Hair Unrecognizable

Walaupun sebahagian besar daripada kita mendapat potongan rambut dan kemudian hanya jenis komit untuk mempunyai beberapa variasi untuk beberapa bulan akan datang (atau bahkan bertahun-tahun hidup bob!), Chrissy Teigen telah mengubahnya pada mingguan, walaupun kadang-kadang ia merasakan seperti itu pada setiap hari.

Dalam beberapa minggu kebelakangan ini, kami telah melihat Chrissy dengan rambut bulu berambut perang yang besar, lurus merentasi poni, poni sampingan, dan gaya rambut yang lebih banyak lagi. Tetapi semalam menandakan salah satu kali pertama perubahan rambut Chrissy telah begitu drastik sehingga kita hampir tidak dapat mengenali dia. 

BERKAITAN: Amaran: Kylie Jenner Bleached Her Hair

@chrissyteigen pada dasarnya biarkan @ 1maryphillips @monicarosestyle dan saya menghidupkannya ke mana yang kita mahu apabila kita berada 9. ���� #Vanity #Apallonia vibes on set yesterday ����

Gambar yang disiarkan oleh Celebrity Hairstylist (@jenatkinhair) pada

Apabila ahli silap mata dan usahawan pelukis Jen Atkin berkongsi foto di atas Chrissy, sekilas sekilas kami sama seperti, “solek pembunuh, tertanya-tanya siapa itu.” Jadi, anda boleh bayangkan kejutan kami selepas membaca kapsyen dan menyedari bahawa ia tidak lain adalah Chrissy Teigen.

“@chrissyteigen pada dasarnya biarkan @ 1maryphillips @monicarosestyle dan saya menghidupkannya ke mana yang kita mahu jadi ketika kami berada 9. #Vanity #Apallonia berhembus pada set semalam,” Jen captioned pic. 

Oleh kerana tanda tangannya adalah gelombang pantai berambut pirang yang bervariasi panjang pada akhir-akhir ini, kami telah membela diri. agak terkejut. Walau bagaimanapun, Chrissy mempunyai menggigit rambut gelap di masa lalu. 

Walau bagaimanapun, melainkan kekuatan supernya adalah pertumbuhan rambut yang luar biasa, maka kami yakin ini rambut palsu. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

15 + = 19

map