Daily Beauty Buzz: Bob Wavy Nina Dobrev

Apabila Nina Dobrev memutuskan untuk pergi ke bob, dia pergi ke sana dengan cara yang paling drastik. Dia mencincang rambutnya ke dalam dubur ultra-tumpul yang dagu dan membuat penampilan baru dalam gaya super ramping yang dapat menyaingi apa-apa yang anda lihat di Kim Kardashian Barat memakai permaidani merah. Tetapi potongan ini adalah serba boleh ketika mereka datang, dan gaya rambut terbaru Dobrev membuktikan titik itu.

Daripada mencapai besi rata, Dobrev menambah tekstur, pergerakan, dan badan kepada rambutnya untuk Persatuan Media Asing Hollywood dan InStyle sambutan ulang tahun ke-75 Golden Globes.

VIDEO: 7 Spa Rawatan Spa di-Rumah

Memisahkan rambutnya di tengah-tengah, stylist selebriti Riawna Capri (seorang pro yang membuat ini melihat salah satu persembahan tandatangannya), menambah gelombang longgar, membatalkan, memberikan bob sekeping, bergetar berantakan.

BERKAITAN: Collab Kecantikan Baru Vanessa Hudgens Tidak Dipercayai

Kami tidak mempunyai pecahan tepat pada tutorial Capri, tetapi kami mencadangkan meniup rambut anda, menambah gelombang longgar dengan tongkat, dan mengangkat tekstur dengan produk tekstur seperti L’Oréal Professionnel Tecni.Art Texture Perfect ( $ 26; ulta.com).

#NinaDobrev, Malam Terakhir, @InstyleMagazine. #BluntTexture oleh #MeReeCapri #MakeUp oleh @AdamBreuchaud #GlamFam kembali lagi.������

Jawatan yang dikongsi oleh Riawna Capri | Hairstylist (@riawna) pada

 

Anda dapat melihat dari gambar Instagram Capri bahawa pukulan Dobrev semakin panjang ke telinganya, dengan sempurna memudar ke dalam rambutnya tanpa garis batas yang keras. Bagi soleknya, Dobrev pergi untuk melihat klasik yang bersahaja, yang terdiri daripada mata berasap, warna merah, dan warna bibir yang hampir tidak ada.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 45 = 50

map