Daily Beauty Buzz: Braid Side Millie Bobby Brown

Membesarkan pixie adalah seperti cuba menumbuhkan pukulan anda: tidak ada cara yang elegan untuk melakukannya. Terdapat antara tahap yang mungkin akan kelihatan canggung, tidak kira bagaimana anda menyusunnya. Kecuali anda Millie Bobby Brown. 

Pelakon itu hanya boleh berumur 13 tahun, tetapi kami sudah mengambil nota mengenai gaya rambutnya. Sejak musim pertama Orang asing Perkara-perkara dibungkus, Brown telah berkembang dari pemotongan buzz yang dia miliki untuk peranannya sebagai Eleven, dan telah mengajar kita semua cara memakai rambut di dalam proses. 

BERKAITAN: Millie Bobbie Brown Adalah So Freakin ‘Sassy dalam Iklan Converse Baru Ini 

Sekarang rambutnya terlalu panjang untuk dipertimbangkan sebagai pixie tetapi terlalu pendek untuk dipertimbangkan sebagai bob, dia beralih kepada tipu muslihat yang mudah yang akan menjauhkan wajah dari wajah anda: mengetuk sisi. Untuk penampilannya The Tonight Show dengan Steven Colbert, Brown memakai rambut panjang telinga di bahagian sebelah dalam, dan Perancis mengikat bahagian kiri bahagiannya. Ia adalah satu perincian yang mudah untuk dilihat, tetapi ia mengubah bahagian yang canggung dari tahap berkembang menjadi gaya yang disengajakan. Di sebelah kanan, pelakon perlahan-lahan menyematkan lapisan terpendeknya di kuil menggunakan pin bobby. Cincin emas patung emas, emas yang dia pakai pada tahun lamanya meninggalkannya juga menambah elemen yang menampakkan perhatiannya pada rupa keseluruhan. 

TK
Ray Tamarra / GC Images

Sekiranya anda sedang mengembangkan gaya rambut pendek dan ingin mencuba rupa yang sama, pilihlah mengikat Perancis seperti Brown sebagai plait yang akan membantu rambut anda berbaring rata. Untuk jumlah tambahan di sisi yang ditinggalkan, berikan akar anda satu letupan syampu kering. 

VIDEO: The Crazy Crazy of a Lifetime of Beauty 

Yup, ini lagi satu lagi gaya rambut Brown yang kami dapatkan sebagai sebelas. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 6 =

map