Daily Beauty Buzz: Messy Updo Selena Gomez

Sekiranya prom senior anda pada awal tahun 2000 membuat anda bersumpah selama-lamanya selama-lamanya, gaya rambut terbaru Selena Gomez akan membuat anda menimbang semula rupa.

Penyokong yang dipakai oleh penyanyi untuk anugerah Billboard Woman of the Year 2107 adalah seperti yang anda pakai untuk tarian sekolah tinggi anda kerana tidak ada bunga atau bingkai muka yang kelihatan di hadapan.

TK
Lester Cohen / Getty Images

BERKAITAN: Anda Tidak Akan Percaya berapa lama Ia Mengambil Selena Gomez untuk Pergi Blonde

Penyandang gaya Gomez yang lama Marissa Marino menarik rambut penyanyi itu ke dalam bun yang berpintal yang rendah di lehernya dan menggunakan pin bobby untuk melonggarkan apa-apa lapisan pendek Gomez. Walaupun kami tidak mengetahui pecahan produk yang pasti yang digunakan Marino, jika anda ingin memberikan updo anda, kelihatan bertekstur yang sama dengan bintang kami, kami mencadangkan rambut anda dengan syampu kering seperti Pantene Pro-V’s Original Fresh Dry Shampoo ($ 6; walgreens .com) selepas mengolokkannya dengan tongkat untuk kisi-kisi dan tekstur tambahan yang akan membantu memegang updo.

VIDEO: Selena Gomez Hanya Pergi Penuh Dengan Cinta

Bukannya kita mahu kembali ke sekolah menengah, tetapi gaya Gomez membuat kita menimbang semula mengkaji satu bahagian daripada tahun kanan kita.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 1

map