Daisy Ridley Kini Seorang Redhead-dengan Bob!

Anugerah Pilihan Remaja adalah jenis terbaik dalam dua. Kami datang untuk persembahan dan tinggalkan untuk rambut dan solek. Selalu ada begitu sahaja. ramai. #looks. Pejal-a-boo braids dan mata perokok yang berkilauan semua pada malam yang sama? Daftar kami. Dan anda boleh membayangkan betapa teruja kami apabila selebriti menggunakan TCA untuk melakukan perubahan besar debut, da la Daisy Ridley malam tadi.

BERKAITAN: Sophie Turner Mempunyai Sesuatu Sedikit Kepada Rambutnya-dan Anda PERLU MEMENUHI

Penampilan Daisy Ridley di TCA membawa kami dua saat # YAS utama. Yang pertama apabila dia memenangi Anugerah Star Breakout Pilihan Filem untuk peranannya dalam Star Wars: Pasukan Awakens. Kedua, ketika Daisy muncul di panggung untuk menerima anugerah tersebut dengan benar-benar baru ‘lakukan. Perkara pertama yang kami perhatikan mengenai rambut Daisy adalah bahawa ia telah dicelupkan warna tembaga merah yang indah. Apabila kita akhirnya mendapat kegembiraan itu, kita menyedari bahawa dia juga memainkan bob bertekstur yang lebih pendek. Itu akan menjadi dua transformasi rambut dalam satu!

Daisy Ridley Red Hair
Kevin Mazur / Getty

BERKAITAN: Tepat Apa yang Akan Dilakukan Apabila Makeup Anda Memulakan Pilling

Potongan dan pewarnaan asal Daisy telah dilakukan di John Freida Salon UK. Untuk pertunjukan anugerah, selebriti rambut selebriti Robert Vetica mendahului warna dan memotong rambut Daisy hanya sedikit sedikit lebih pendek. Kita semua tahu kekeliruan dan panik yang ditetapkan ketika menggunting rambut baru, tetapi mungkin lebih mudah jika anda mempunyai profesional yang baik yang membantu anda. Untuk gaya helai Daisy, Robert menggunakan Leonus Greyl Mousse au Lotus Volumatrice dan jenama itu Voluforme Hairspray.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 2

map