Drake’s Curls Are Back-and I Shook

Jimmy Brooks adalah awak?

Keriting Drake tidak semestinya hidup dan berkembang sejak dia mula-mula meninggalkan dewan Degrassi: Generasi Seterusnya untuk menulis lagu-lagu mengenai gadis-gadis yang tidak menyalinnya kembali.

Rapper Kanada cenderung menyegerakkan perubahan rambutnya dengan albumnya dan keluaran mixtape. Walaupun gaya masa lalu beliau telah termasuk termasuk gelombang kecuali untuk penampilan ringkas Afro semasa Jaga diri hari-hari, majoriti penampilannya telah cekal dan tidak lengkap. Secara peribadi, saya telah mengenang kembali keritingnya seperti Drizzy mengingati hubungan masa lalu beliau.

BERKAITAN: Drake ‘Grams His Degrassi Check Residual dan Kurang Kurang Daripada Makan Siang Anda 

Sejak menjatuhkan campuran terkininya Lebih Hidup musim bunga ini, Drizzy telah memakai rambutnya dalam jarak pendek dengan garis potong rata lurus dan sepotong di kuil kiri. Sepanjang semua panggilan ke J.Lo dan teks kepada kanak-kanak perempuan yang mempunyai iPhone 5 dengan skrin retak, janggut Drake kekal teguh.

Dan sementara Drizzy selalu merungut tentang sambungan yang tidak dijawab, ia kelihatan seperti dia berada dalam kelakuannya yang paling buruk pada musim panas ini kerana dia telah memimpin tukang guntingnya. Pada Anugerah NBA Awards 2017 di permaidani merah pada bulan Jun, anda boleh memberitahu oleh gelaran pendeknya bahawa potongan rapper sedang dalam proses berkembang.

Drake Hair - 1
Bryan Steffy / WireImage

Beberapa bulan kemudian, dan keriting Drake telah membuat kemunculan semula sepenuhnya. Rapper itu menunjukkan penampilannya di kampung halamannya di pesta kolam renang yang dia cohosted dengan bintang NBA Lebron James pada hujung minggu di Toronto untuk merayakan Caribana 2017.

Drake Hair - 2
Johnny Nunez / Getty

Berikut adalah beberapa lagi pandangan keriting Drake dari pertunjukan OVO Fest tahunan ke-8 malam tadi di Toronto.

2008

Satu jawatan yang dikongsi oleh champagnepapi (@champagnepapi) pada

@welcomeovo @virgilabloh

Satu jawatan yang dikongsi oleh champagnepapi (@champagnepapi) pada

 

Sedangkan minuman pilihan Drake adalah Virgina Black Whiskey, menghirupnya tidak akan melakukan apa-apa untuk keritingnya. Saya mengesyorkan bahawa Drizzy merawat keritingnya dengan kabut yang menghidratkan yang dirumuskan untuk rambut bertekstur seperti Vernon Francois’s CURL ~ Lembapan Spray ($ 32; sephora.com) untuk memastikan mereka tidak keriting dan licin.

VIDEO: The Crazy Crazy of a Lifetime of Beauty 

Ini untuk Drake memberikan keritingnya walaupun lebih banyak kehidupan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

25 − 23 =

map