Gergasi Next Frizz-Banishing Oil DI SINI

Perkara pertama yang pertama, wanita: Tidak hanya satu jenis rambut kasar. Anda boleh mempunyai rambut secara semulajadi kasar yang keriting atau rambut kasar yang diproses sangat hebat. Tetapi, satu perkara yang semua jenis rambut kasar boleh sama adalah keriting. Dan sementara terdapat sejumlah produk-produk frizz fighting yang telah kami hadapi selama bertahun-tahun, minyak baru dari Living Proof ini akan benar-benar mengubah permainan, dan itulah sebabnya kami duduk dengan Eric Spengler, SVP R & D di Hidup Bukti untuk mengetahui lebih lanjut:

Apa yang Dipanggil: 

Tiada Minyak Berkhasiat

Berapa Banyak Ini Akan Menetapkan Anda Kembali

Itu urutan kerusi 30 minit yang anda maksudkan untuk mendapatkan, ditambah tip …. atau $ 38; livingproof.com

[RELATED: Temui Templat Tatu Terkini Anda Akan Pernah Lihat]

Apa yang Membuat Khas: 

Ia adalah minyak yang menyerap cepat yang menetapkan standard baru untuk menyuburkan semua jenis rambut kasar. Ia meniru minyak yang dijumpai secara semulajadi di rambut anda, memberikan anda lebih lembut, lebih licin, lebih banyak rambut yang dipelihara. Tiada Minyak Berkhasiat Minyak mempunyai perlindungan keriting yang luar biasa, juga, berkat teknologi OFPMA yang dipatenkan. Plus, ia menyerap dengan cepat, menjadikannya sesuai untuk semua jenis rambut kasar. 

[RELATED: Contouring Butt Is Here]

Siapakah Ia Untuk? Semua jenis rambut kasar. 

Kapan Menggunakannya: Minyak berkhasiat boleh digunakan pada rambut basah atau kering. Basah untuk membantu anda semasa penggayaan selepas mandi. Kering untuk membantu dengan sentuhan di antara. Mulailah dengan satu atau dua pam dan bekerjalah melalui rambut anda di bahagian-bahagian. Ulangi apa yang diperlukan. 

Apa Yang Disukai Seperti: Rasa percaya dengan produk ini. Ia menyerap dengan cepat ke rambut anda (bukannya melapisi luar tali rambut seperti banyak minyak). Dan pada penghujung hari rambut anda masih terasa sangat lembut dan licin – tidak kotor atau berat.

Apa Yang Ia Bau: Ia mempunyai cahaya yang sangat menyenangkan, aroma sitrus-teh. 

[RELATED: Keindahan Beauty Natalie Portman Hanya Blew Pikiran Kita]

Apa yang dikatakan Pakar: 

Eric Spengler, SVP R & D di Living Proof, menjelaskan, “Kami sering memberi amaran terhadap beberapa pertindihan dengan minyak – mereka boleh menjadi berat, berminyak, dan menyebabkan pembentukan. Oleh itu, mereka dapat mengekalkan apa yang kami suka memanggil kitaran kerosakan – yang bermakna berat badan akan menimbang rambut anda dan meninggalkan ia berasa kotor pada hujung hari Jadi, anda akan mencuci dan menggayakan rambut anda lebih daripada diperlukan, menyebabkan lebih banyak tekanan dan kerosakan pada rambut … Banyak minyak di luar sana hanya terlalu berat untuk semua kecuali jenis rambut kasar. Itulah sebabnya kami teruja untuk memperkenalkan produk yang memberi wanita semua faedah segera minyak tanpa bagasi. Inovasi ini adalah tentang bagaimana kami merumuskannya: Kami menggabungkan beberapa minyak yang menyerupai minyak semulajadi rambut dengan teknologi OFPMA kami yang dipatenkan, bahan yang mempunyai tenaga permukaan yang rendah yang membantu dalam penyebaran dan penyerapan.  Dan kami percaya ia adalah penyelesaian yang ideal untuk wanita dengan pelbagai jenis rambut kasar. “

Apa Kata Internet: 

Selamat hari hujan kit ☔️ #MIMIbag (#regram via @sereinwu)

Foto yang disiarkan oleh MIMI (@michichatter) pada

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

93 − 85 =

map