Hairstyles Parti Terbaik untuk Memakai Musim Percutian ini

TK
Steve Granitz / WireImage (2)

Erin Lukas

06 Disember 2017 @ 12:30 malam
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Tidak ada alasan yang lebih baik daripada musim cuti untuk memecah rut rambut yang dilakukan sendiri oleh jalan-ujian gaya baru. Pikirkan tentangnya: Sukarelawan rahsia intim Santa rakan anda, atau pesta tahunan syarikat anda adalah dua daripada banyak kali anda akan menghadiri panggilan itu supaya anda menghabiskan sedikit masa tambahan pada rambut anda dan bukannya mengambil jalan keluar biasa- ombak kering yang anda bergantung pada waktu kerja.

Tidak tahu ke mana hendak bermula? Permaidani merah penuh dengan inspirasi gaya rambut, sama ada anda mahu memakai helai anda atau mencuba tangan anda di updo untuk benar-benar beralih perkara. Dari ekor kuda separuh ke separuh ke bawah Rihanna ke gergasi Gigi Hadid, gelombang retro, gaya-gaya ini mudah dicipta di rumah, selagi anda bersedia menambah beberapa minit lagi untuk sesi penggayaan anda.

Di sini, kita mempunyai gaya rambut parti selebriti terbaik yang sempurna untuk setiap acara di musim percutian anda.

VIDEO: 3 daripada Perfumes Paling Mahal

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

69 − = 65

map