Hairstylist Kim Kardashian Mempunyai Rahsia untuk Mengatasi Keriting-dan Ia Menjual Jualan

Bagaimana Kim Kardashian West menguruskan untuk menjaga rambutnya begitu ramping tanpa pencerobohan keriting adalah soalan yang lama membingungkan kami. Dia mungkin menjadi ratu Internet, tetapi dia tidak mempunyai kawalan kelembapan. Namun, dia selalu kelihatan mengecewakan cuaca.

Tetapi bukan hanya Kardashian yang mempamerkan fenomena ini-ia pada asasnya semua pelanggan hairstylist selebriti Chris Appleton. Jadi, jelaslah, kami pergi ke dia untuk mengetahui senjata rahsianya untuk memerangi keriting. Produk ini dipanggil Warna Wow Dream Coat Supernatural Sealant ($ 28; colorwowhair.com), dan sangat baik bahawa jenama tidak boleh menyimpannya di rak. Sejak dilancarkan pada bulan Jun, ia dijual tiga kali.

Warna Wow Dream Coat Supernatural Sealant
Kesopanan
Wow Warna
$ 28

BERBELANJALAH SEKARANG

RELATED: Syampu Pelembap InStyleEditor Kecantikan Digital Swears By

Kotak produk inovatif setiap rambut dengan jam kalis air diaktifkan yang mengunci kutikula ke bawah dan anjing laut kelembapan tetapi menghalang kelembapan daripada menimbulkan malapetaka. Dr. Joe Cincotta, ketua ahli kimia untuk Wow Warna, menggunakan analogi baju hujan air.

VIDEO: 7 Spa Rawatan Spa di-Rumah

Appleton meraihinya terutamanya apabila dia membuat penampilan yang ramping, lurus, atau basah untuk pelanggannya. “Seal ini membuat tekstur yang paling sukar kelihatan lebih berkilat dan berkilat tanpa meninggalkannya berminyak. Paling penting, rambut tetap seperti itu selama beberapa hari walaupun dalam kelembapan,” katanya..

Malah, hasilnya adalah untuk tiga hari terakhir dan melalui maksimum tiga syampu. Untuk menggunakannya, semburkannya pada rambut lembap yang bersih oleh seksyen. Kemudian, pukulkan kering untuk mengaktifkan serum dan biarkan rambut anda licin licin dan bebas keriting. Selepas pengeringan, anda boleh menggunakan stylers panas lain yang anda suka, jadi jika anda pergi untuk Kim K.W. masanya, itu akan menjadi tiruan.

Warna Wow’s Sealant akan menaikkan semula pada 15 November, jadi letakkan alert Google anda dan bersiaplah untuk mengklik “checkout” sebelum semua botol terbang dari rak lagi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 49 = 55

map