Halsey Sepenuhnya Tidak dapat dikenali di MTV VMAs!

Walaupun beberapa selebriti berjalan ke atas permaidani putih MTV VMA 2016 dalam penampilan kecantikan mereka tanda tangan-ya tahu, seperti Kim K. W. dan bibir telanjang yang mengagumkan itu pergi untuk perjudian yang lengkap dan lengkap.

Kerana pada dasarnya kami adalah BFF Cher Horowitz dan kami hidup untuk membuat perubahan, anda boleh membayangkan ini menjadikan kami sangat gembira. Jika anda menonton perayaan, anda tahu transformasi rambut yang kami maksudkan adalah milik seorang artis bernama Halsey. 

Halsey Changing Looks - Embed
Kevin Mazur / WireImage

Penyanyi itu yang pasti salah satu daripada bunglon cantik di Hollywood-menunjukkan kepada acara anugerah dengan rambut panjang berambut perang (seperti panjang duyung panjang) rambut si rambut berambut perang, yang benar-benar berbeza daripada yang dipakai hanya beberapa minggu sebelum ini. 

Untuk meletakkan perspektif jenis suis rambut yang kita bicarakan, pada 6 Ogos, dia memakai pita blonde platinum berambut perang. Dia juga rockin ‘beberapa biru biru di sana untuk sementara waktu-melihat bahawa kita memberikan lima bintang pepejal. 

Tetapi yang dilakukannya yang gelap bukanlah satu-satunya yang menarik perhatian dunia. Itu bibir vampy mungkin menembusi jumlah pepejal carian Google (kekasih kecantikan akan melakukan apa sahaja untuk bibir A + berry), dan melompat super seksi pasti bertukar beberapa kepala. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

49 + = 51

map