Ini 7 Haircuts Selebriti Akan Membuat Anda Ingin Rambut Pendek dengan Bangs

Pendek Hair Bangs
Getty Images

Erin Lukas

17 Apr, 2018 @ 3:00 petang

“Adakah saya perlu bangs?” Sekiranya anda mempunyai rambut pendek dan anda telah bertanya kepada diri anda soalan ini sekurang-kurangnya sekali, anda mungkin bersedia untuk komitmen itu.

Sama seperti rambut pendek, bangs memerlukan gaya tambahan dan rutin untuk mengekalkan panjang sempurna. Menggabungkan kedua dan mengharapkan untuk menghabiskan dua kali ganda pada rambut anda.

Bahawa dikatakan, jika anda suka rambut pendek anda tetapi mahu menukar pandangan anda untuk musim bunga, bangs akan mengubah gaya semasa anda secara dramatik. Tetapi adakah mereka bernilai kerja? Jawapan ringkasnya ialah ya.

Apabila anda menambah bang ke bob atau pixie, penting untuk mengekalkan wajah wajah dan tekstur rambut anda dalam fikiran. “Rambut pendek membawa tumpuan kepada muka dan memerlukan keseimbangan,” kata Jason Linkow, seorang peninju di Salon Antonio Prieto dalam N.Y.C. “Elakkan bangs yang tidak sesuai untuk tekstur rambut anda.” 

Sekiranya anda telah menyimpan tangkapan gambar bob Zendaya dengan pukulan tumpul atau pita pixel Kate Hudson dengan palang bersalut, bersalut sisitetapi tidak tahu sama ada melihat akan berfungsi untuk andabaca untuk tujuh versi selebriti terbaik untuk setiap bentuk wajah.

VIDEO: Kos Mendapatkan Rambut Anda Dicelup 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 75 = 78

map