Ini Adakah Apa Jane Fonda Sepertimana Dengan Rambut Merah

Dari bouffant di Barbarella, a shag in Klute, dan besar dan berbulu dalam video senamannya, Jane Fonda telah bertanggungjawab untuk memulakan beberapa trend rambut sepanjang kariernya selama sedekad. Gayanya pastinya berubah – pada masa lalu, dia telah berpaling dari berambut tandatangannya, menjadi coklat muda, dan juga memakai rambut palsu hitam untuk peranannya dalam Di dalam Cool of the Day. Walau bagaimanapun, kami tidak melihatnya sebagai rambut perang sehingga kini. 

BERKAITAN: Jane Fonda menerima Anugerah Pencapaian Sepanjang Hayat di Festival Filem Venice 

Pelakon itu dilihat pada set filem barunya Kelab Buku cuba mencuba rambut palsu yang berapi merah-merah itu berlepas drastik dari helai flaxen biasa. Walaupun warna adalah perubahan utama (tetapi tentunya, sementara), ia digelar dalam bob pendek dengan bangs dan bulu berbulu yang mengingatkan gaya rambut Fonda yang terkini.

tk
APEX / MEGA

VIDEO: The Crazy Crazy of a Lifetime of Beauty

Oleh kerana bertukar warna adalah untuk peranan, kita perlu menunggu sehingga filem memukul teater untuk melihat bob merah Fonda dalam tindakan. Sehingga itu, tengok pandangan pertama pada pelakon yang tidak dijangka pelakon di atas, dan klik melalui galeri kami untuk melihat lebih banyak pelukis rambut selebriti tahun ini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

57 − 52 =

map