Ini Adakah Produk Terbaik untuk Membantu Anda Melawan Ketombe

Kelemumur Products Lead
Getty Images

Erin Lukas

Mac 13, 2016 @ 1:45 petang

Tidak ada seksi tentang kelemumur. Serpihan putih kecil yang jatuh di seluruh kepala dan bahu anda adalah mustahil untuk bersembunyi, kecuali jika sudah tentu, anda ditangkap di tengah-tengah badai salji. Kelemumur yang ketara berlaku apabila kitaran pertumbuhan lapisan atas kulit kepala mempercepat dan sel-sel tumbuh dan mati terlalu cepat. Walaupun mempunyai kulit licin, kulit kepala gatal adalah biasa-dan tidak sama sekali menular-masih ada stigma yang dilampirkan untuk mempunyai dan menangani masalah itu. Jika anda mengalami kelemumur, mencari elixir yang melegakan gatal-gatal dan untuk membersihkan serpihan yang kelihatan melibatkan banyak ujian produk.

Memandangkan kulit kepala yang berkilat disimpan begitu tenang, peluangnya adalah jika anda berurusan dengan masalah ini, anda tidak bercabang keluar dari produk yang telah anda gunakan selama bertahun-tahun-walaupun ia tidak semua berkesan. Nasib baik, jenama telah mengambil perhatian, dan terdapat pelbagai pilihan untuk mencuba, sama ada anda sedang mencari bantuan segera dari gatal-gatal, atau pengurangan jangka panjang serpihan. Kami telah menyusun produk terbaik, dari topeng untuk shampoos-ketombe!

BERKAITAN: Trik rambut terbaik di rumah

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 85 = 86

map