Ini Adakah Trend Warna Ombre Anda Pergi Ke Mahu Memakai Semua Musim Panjang

Lupakan tip-tip platinum-sorotan ombre anda akan mengambil beberapa keghairahan dewi gangsa yang serius. Seperti halnya lapisan Lily Aldridge kelihatannya dimandikan dalam penapis sepia yang hangat, trend ombre gangsa adalah lebih hangat, lebih banyak dicampur daripada kesan biasa yang berbeza. “Pendekatan ini memberikan peralihan halus dari gelap ke nada cahaya, yang kelihatan lebih alami, kurang lebih dengan trend warna ini,” jelas Lila Carlino, pewarna canggih di New York City, Julien Farel Salon. “Fikirkan asas yang hangat dengan pita karamel, untuk menyalakan cincin emas pada hujungnya. Ini jenis warna yang akan membuatkan teman wanita anda bertanya di mana anda bercuti pada hujung minggu.”

BERKAITAN: Cara Bulu Rambut Anda Sendiri

Lebih baik lagi, ia lebih banyak penyelenggaraan rendah daripada pendahulunya. Kerana cara warna-warna berfungsi bersama-sama, nada semulajadi anda praktikal mencairkan hue tembaga, yang secara beransur-ansur memudar ke arah yang lebih ringan, lembut ke hujungnya. “Saya suka ombre gangsa yang dipasangkan dengan warna asas yang kaya dan cantik, kerana sorotan ini benar-benar dapat menonjol dan membuat kenyataan,” kata Carlino. “Pengekalan dengan besi melengkung membantu meningkatkan kemasan berkilat. Ia menerangi menggunakan nada metalik dan mencipta penampilan yang sihat.” Sorotan gangsa berfungsi dengan baik pada setiap jenis rambut dan warna-terutama dalam si rambut coklat, gelembung, dan berambut gelap-dan menambah cahaya matahari yang dicium dengan segera untuk menyejukkan dan menghangatkan kulit. Mengingat bahawa ia adalah pertengahan musim sejuk, ia sememangnya alternatif yang lebih memuji untuk pergi ke laut di bronzer.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

26 − 17 =

map