Ini adalah gaya rambut yang paling dicetak pada Pinterest

Rindu Lob - LEAD
Tibrina Hobson / Getty; JB Lacroix / WireImage

Marianne Mychaskiw

10 Ogos 2017 @ 12:00 petang

Tanya, dan Pinterest akan menyampaikan semua #HairInspo yang anda perlukan dalam hidup anda. Dari perkahwinan perkahwinan ke nada ombre dalam setiap warna spektrum rambut, platform terus menyampaikan sehingga banyak gaya dan idea-idea warna, tetapi lob terhenti adalah yang memerintah tertinggi. 

Sangat mudah untuk melihat mengapa-ia pada dasarnya setara dengan satu sama dengan saiz yang sama-sama memandangkan panjangnya menyerupai setiap bentuk wajah, dan kemasan beralas berfungsi pada semua tekstur rambut. Satu pin khususnya mempamerkan gaya telah disimpan lebih dari 80K kali, dan ini salah satu kemungkinan anda telah menyimpan di tempat di akaun anda. Biarlah senarai selebriti yang menggulung lob yang tolled di bawah membantu lagi melancarkan papan rambut anda. Dapatkan butang Pin anda siap, dan bacalah untuk mendapatkan lebih banyak lobs yang anda ingin salin, stat. 

VIDEO: Percayalah Kami, Kami Mencuba Ia: Perm Permulaan Moden

 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 10 = 12

map