Ini adalah Kunci untuk Menggantikan Rambut Anda Tanpa Mencuci Ia

Jadi, saya tahu saya telah menghabiskan banyak masa bercakap tentang bagaimana saya tidak boleh berdiri melakukan rambut saya. Sebahagian daripada itu adalah kerana saya tidak suka terutamanya dengan rambut yang bersih. Selebihnya mungkin disebabkan oleh fakta bahawa saya agak malas. Tetapi, baru-baru ini, saya mendapat pelangsingan gaya haba yang anda gunakan pada rambut lembap, tetapi ia terus berfungsi untuk anda selepas sesi penggayaan pertama. Keesokan harinya anda gaya … dan sekali lagi apabila anda restyle selepas itu. 

Itu cukup ideal jika anda tidak suka rambut bersih dan suka perasaan sedikit kesusahan, tekstur, dan syampu kering. Jadi apa produk ajaib ini? Kerastase L’Incroyable Blowdry Miracle Reshapable Heat Losion ($ 21; us.lookfantastic.com). Produk ini, secara terang-terangan, ajaib kerana ia mengandungi microwax sensitif haba yang membolehkan anda menetapkan dan menetapkan semula gaya dengan mudah. 

BERKAITAN: Adakah Mereka Di Peralatan Penjagaan Kulit LED Really Work?

Pada dasarnya, apa yang dimaksudkan adalah dengan memberikan kilasan ramping rambut anda dan menjadikannya keriting bebas selama 96 jam, anda boleh mulailah dengan gelombang anda, memukulnya dengan blowdryer dan sikat bulu pada hari berikutnya untuk memakainya secara lurus, dan kemudian gunakan tongkat dan tekstur semburan untuk keriting seksi pada hari ketiga. Betul genius? Dan bahagian yang terbaik adalah, ia benar-benar membolehkan anda melakukan semua ini secara lancar. Saya taksub. Anda juga akan menjadi. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 2

map