Ini Adalah Perisikan Bawa-Interty InStyle’s Beauty Beauty Editor Swears By

Saya meletakkan rambut saya melalui banyak.

Walaupun saya telah menyejukkannya dari segi seberapa sering saya menggunakan warna itu-saya biasa berada di jadual Katy Perry beberapa tahun lalu-masih ada kerosakan dan perpecahan dari semua gaya haba yang saya lakukan. Bar blowout adalah keseronokan bersalah saya, dan apabila saya melakukan rambut saya sendiri, saya cenderung untuk mengurangkan penggunaan berat sama ada dengan besi rata atau tongkat curling saya, bergantung kepada sama ada saya mahu menjadi Spice Posh atau Chrissy Teigen untuk hari itu. Bahwa dikatakan, pelindung termal yang baik adalah kunci dalam barisan saya, tetapi saya cukup khusus dengan formula yang sebenarnya menjadikannya di dalam laci rambut di bilik mandi saya.

Apa, seperti anda tidak mempunyai laci keseluruhan yang penuh dengan peralatan dan produk gaya?

Mereka tidak boleh terlalu berat, tetapi perlu membungkus kelembapan yang mencukupi untuk merapatkan bahagian perpecahan saya bersama-sama. Jika saya mahu menukar gaya saya keesokan harinya dengan salah satu alat rambut saya, saya tidak boleh memotong produk dengan haba yang saya gunakan. Di atas semua, ia perlu berbau baik. Saya dapati semua ini di Krim Hairstyle Thermo BB Hairstyling Shu Uemura. Cuba katakan bahawa lima kali cepat.

Shu Uemura Blow Dry Beautifier Thermo BB Hair Cream
Kesopanan
Shu Uemura
$ 39

BERBELANJALAH SEKARANG

BERKAITAN: Alat Rambut Dua Voltage yang Tidak Akan Mencairkan Percutian

Krim ini terdapat dalam dua formula yang berbeza-satu untuk rambut halus, dan satu untuk rambut tebal-jadi saya menggunakan yang terakhir kerana rambut saya pada dasarnya kelihatan seperti kancing singa ketika saya membiarkannya kering. Saya mengerjakannya melalui hujung saya sementara ia masih cukup lembap, kemudian kasar-kering sehingga kebanyakan air telah dikeluarkan. Ini menjadikan latihan lengan kurang agresif daripada bermula dari 100% direndam. Saya suka bagaimana produknya ringan, tetapi masih cukup kuat untuk memusingkan hujung saya yang bergolak. Formula kaya dengan ekstrak ginko biloba, yang membantu mengekalkan hidung saya terhidrat dan sihat, dan ia juga memberi anda kelonggaran jika anda ingin mencuba tekstur yang berbeza sepanjang perjalanan anda.

VIDEO: Bagaimana Mendapatkan Gelombang Beachy untuk Girl on the Go

Krim disalut dengan lilin khas, yang melapisi rambut dan meleleh ke bentuk anda apabila anda menggunakan tongkat atau besi datar, dan apabila ia sejuk, kunci lilin dalam bentuk. Sekiranya anda ingin kelihatan berbeza pada keesokan harinya, alat haba anda sekali lagi akan mencairkan lilin untuk membuat rambut anda lebih lentur, dan menetapkan tekstur baru anda apabila ia sejuk. Anda tidak perlu risau tentang produk yang mengelupas, dan ia masih memberikan perlindungan yang sama dari haba seperti yang berlaku ketika pertama kali digunakan. Di atas semua, ia berbau hebat– Ini sedikit mengingatkan wangian wangian ini cantik yang dibeli ibu saya dari Victoria’s Secret pada tahun 90-an, tetapi sejak itu telah dihentikan. Saya telah mencari tiruan untuk apa yang seolah-olah seperti dekad, jadi saya terkejut bahawa beberapa nota bunga dalam ini agak meniru aroma, dengan elemen hijau menyegarkan ditambah dalam.

Ambil tiub untuk diri anda di shuuemuraartofhair-usa.com, berharga $ 39.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 13 = 16

map