Ini Shampoo yang Disesuaikan Sama seperti Percubaan Sains Mandi

Penyesuaian produk kecantikan telah datang dengan cara yang panjang. Anda boleh mendapatkan nama anda terukir pada sebotol minyak wangi, meningkatkan pelembap anda dengan minyak pati dan juga lebih lagi penghidratan terima kasih kepada jenama seperti Skin Inc., dan juga Kiehl yang mengetengahkan faktor kecantikan peribadi. 

Dan sekarang, satu lagi jenama mengambil kecantikan tersuai ke tahap yang lain dengan garis syampu keseluruhan yang diilhami oleh koktel campuran. Dan mari kita hadapi, kecantikan kecantikan adalah sesuatu yang mungkin anda lakukan setiap hari, jadi idea dalam jenama kecantikan sebenar nampaknya cukup menarik. 

Baris ini dipanggil ShampYou, dan ia membolehkan pengguna untuk meningkatkan formula syampu dengan dua serum untuk kebimbangan khusus mereka, jenis rambut, atau tekstur. Ia terus kelihatan seperti percubaan sains di dalam bilik mandi anda. 

BERKAITAN: Kylie Jenner Telah Mengesahkan Kedai Kosmetiknya

Terdapat empat campuran asas syampu yang berbeza, termasuk Ylang Ylang & Bergamot, Lemon & Verbena, Mimosa & Jasmine, Juniper & Mint, dan kemudian lapan “Serum Shots” yang berbeza.

Idea ini adalah untuk memilih campuran asas yang paling menarik kepada anda dan kemudian meningkatkannya, jika anda akan, dengan Serum Shot. Setiap botol kelihatan seperti keji kecil, oleh itu getaran saintifik yang kita bicarakan sebelumnya. 

Syampu - Embed
Kesopanan

BERKAITAN: Empties Produk Terbaru InStyle Team 

Terdapat pilihan untuk meningkatkan warna rambut anda (berfikir Ravishing Merah dan Cantik Brunette), mereka menambah jumlah dan lebih banyak kelembapan, dan beberapa yang memenuhi tekstur rambut anda. Curl Me Up Super Serum bertujuan untuk menyuburkan dan menentukan keriting, sementara Turn Up Serum Volume menambah badan dan ketebalan ke helai. 

Jadi, bagaimanakah perkara mixology ini berfungsi dengan betul? Anda bercampur dengan formula pilihan ke dalam botol syampu yang lebih besar dan memberikannya goncangan yang baik. Kemudian, anda bersedia untuk digunakan. 

Walaupun kami tidak pasti kami akan melepaskan botol premix kami, faktor hiburan produk ini adalah dekat dengan topeng lembaran muka haiwan, dan itu tidak sesuai. menarik perhatian. 

Sekarang semua yang anda perlukan adalah kot makmal super bergaya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

43 − = 36

map