Inilah Apa Musim Sejuk Ariel Akan Dilihat Seperti Bob Blonde

Ariel Winter pada dasarnya adalah bunglon kecantikan manusia. Kami telah melihatnya dengan lebih banyak penampilan dan transformasi daripada yang kita boleh hitung, tetapi sekali lagi, dia seorang pelakon dan mengubah dirinya menjadi watak yang berbeza-dengan penampilan kecantikan yang sepadan dengannya-adalah pekerjaannya yang sebenarnya.

Tapi mari kita lihat kembali, adakah kita? Terdapat tempoh rambut merah, terdapat tatu palsu yang kami fikir adalah benar, dan terdapat tatu sebenar yang kami fikir adalah palsu. Tetapi sejauh yang dapat kita ingati sepanjang kerjaya TVnya (termasuk tempat AF yang comelnya Tulang ketika dia masih kecil), dia hanya mempunyai rambut gelap yang panjang. Tetapi malam tadi, berambut pirang berambut Ariel Winter membuat penampilan Instagram.

BERKAITAN: Sophie Turner Mempunyai Sesuatu Sedikit Kepada Rambutnya-dan Anda PERLU MEMENUHI

Hanya panggil saya Puan Potter⚡️

Gambar yang disiarkan oleh Ariel Winter (@arielwinter) pada

Ariel Winter memaparkan gambar itu, “hanya panggil saya Puan Potter,” kerana dia nampaknya masuk ke dalamnya Harry Potter Snapchat penapis seperti yang kita lakukan.

Sesiapa sahaja menghabiskan jam makan tengah hari di Barnes & Nobles Harry Potter dan Anak Terkutuk?

BERKAITAN: Persediaan Olimpik Ryan Lochte Melibatkan Pencelupan Rambutnya

Walaupun kita telah melihat peralihan Ariel melalui pelbagai warna rambut gelap dan gaya rambut yang panjang, ini adalah kali pertama kita melihatnya dengan rambut ini pendek atau berambut perang ini. Walaupun kami menganggap rambut palsu itu, kami suka melihat Ariel dengan rupa yang sangat berbeza. Antara rambut, gincu, dan penapis, Ariel memberi kami rasa Marilyn-meets-Harry Potter yang serius.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 3

map