Inilah Cara Stylist Blake Lively Menipu Anda Untuk Berfikir Dia Potong Rambutnya

Sekiranya anda fikir Blake Lively memotong kunci berambut emas yang panjang, mengalir ke lob yang berlainan seperti setiap selebriti lain tahun ini, anda tidak bersendirian. Kami yakin bahawa dia secara rasmi hidup “rambut pendek, tidak peduli” hidup, yang kita tidak pernah membayangkan dia akan. Tetapi gaya bahu itu memang, sesungguhnya, hanya gaya rambut dan hasil karya stylist selebriti Rod Ortega.

Jadi bagaimana dia berjaya menipu kita semua memikirkan dia membuat kecantikan bergerak sesiapa sahaja dengan rambut panjang takut? “Seluruh struktur bob palsu untuk saya adalah menyematkan rambut pada kusyen pin yang saya buat di bahagian belakang leher,” jelasnya kepada InStyle.

“Tali kusyen,” seperti Ortega telah menciptanya, adalah dua setengah batang bahagian rambut dari garis rambut sepanjang jalan di mana lobus telinga. Ia berfungsi sebagai sokongan untuk seluruh rambut anda untuk disematkan dan masuk, oleh itu menjadikannya kelihatan seperti anda telah kehilangan beberapa inci.

RELATED: Syampu Pelembap InStyleEditor Kecantikan Digital Swears By

Selepas menanggalkan rambut, dia memecahkannya dengan dua dan menghasilkan dua helai yang sangat ketat. Twirling mereka, dia membuat bulatan keluar dari braids yang dijamin selamat dan rata di kepala dengan kira-kira lima pin bobby. “Apa-apa pun yang kamu pincang ke bantalan pin itu, ia akan ditahan, kamu boleh pergi dengan rollercoaster dan ia akan ditahan,” katanya..

Bagi seluruh rambut, itu terpulang kepada anda. Dia berkata anda boleh curl itu, memakainya secara lurus, memakainya gelombang-apa-apa tekstur yang anda mahu. Kunci mereka adalah sokongan untuk menyematkannya. “Sebab yang kelihatannya nyata adalah kerana bob tiruan tidak begitu helmut-y.Ia longgar, dan satu-satunya cara anda mendapatkannya adalah jika anda mempunyai struktur yang kuat di bahagian belakang yang boleh anda pin itu. betul dan kiri, ia akan bergerak. “

Untuk mendapatkan rupa yang tepat Blake, mulakan dengan blowout dan tambahkan sedikit gelombang menggunakan tongkat pengeriting-Ortega merebut T3 Bodywaver ($ 149; sephora.com). Setelah membuat kusyen pin anda, ambil rambut yang tersisa yang telah ditetapkan dengan tekstur yang dikehendaki dan buat ekor kuda yang sangat longgar. “Anda meletakkan ekor kuda itu, dan anda meluncurkan jalur getah ke bawah. Ambil getah itu dan tariknya ke bawah,” katanya. Kemudian, selamatkannya dengan kusyen pin.

VIDEO: 5 Produk Penjagaan Kulit Mahal yang Rapi

“Apabila anda mempunyai ekor kuda dan anda memasukkannya ke bawah, ia akan menjadi bulat. Itulah yang akan menjadikannya kelihatan nyata.” Gunakan jari anda untuk perlahan-lahan tarik rambut di sekitar kepala dan suara. Tetapkan dengan L’Oreal Paris Elnett Satin Hairspray ($ 13; target.com) dan anda baik untuk pergi. Atau, anda tahu, palsu kawan anda.

Ortega juga menggunakan cara ini untuk Amal Clooney semasa zamannya di Festival Filem Venice. 

Dan rupa ini bukan hanya untuk sesiapa sahaja yang mempunyai rambut panjang yang ingin melihat lob seperti. Sekiranya anda mempunyai rambut bahu, Ortega berkata anda boleh menggunakan teknik untuk membuat bob panjang dagu sempurna untuk cuti.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 4 =

map