J.Lo’s Simple Ponytail Menyelesaikan Semua Dilemmas Rambut Malam Tarikh Anda

Ini dilema malam tarikh akhir: Anda harus terlambat bekerja sebelum pertunjukan-cute anda jadi blowout, dan juga menyentuh gelombang anda di bilik mandi pejabat anda adalah keluar dari soalan. Jadi apa yang anda lakukan? Gaya rambut makan siang Jennifer Lopez adalah jawapan anda.

Lopez menarik ombaknya yang longgar ke dalam gila, berongga, tinggi ekor kuda untuk waktu makan tengah hari dengan teman lelaki Alex Rodriguez pada awal minggu ini di The Sea Grill di New York. Ia adalah gaya yang cukup mudah yang boleh dilakukan dalam dua minit rata, sama ada anda menggunakan kamera terbina dalam desktop anda sebagai cermin atau anda berada di belakang Uber dalam perjalanan untuk makan malam.

TK
Josiah Kamau / BuzzFoto / Getty

BERKAITAN: J.Lo Membawa Kembali Awal Bangsa Bersama 2000-an

Untuk menambah bersinar, teruskan gelombang akhir yang ditakrifkan, dan pelicin licin, menjalankan serum ringan seperti L’Oreal Paris’s Advanced Haircare Serum Lustrous Oil Extra ($ 6; target.com) melalui helai anda sebelum mengikat mereka menjadi kuda.

Video: Jennifer Lopez: 50 Best Dressed in Hollywood

Kini, teruskan dan simpan pada sekumpulan ikatan rambut supaya tetap di meja anda.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 6 = 2

map