Kami Kini Ada Pengesahan Gigi Hadid Akan Terlihat Hebat dengan Rambut Merah Jambu

Jika hakikat bahawa hari Jumaat tidak cukup untuk meletakkan anda dalam suasana yang lebih baik, marilah kita mengarahkan anda kepada transformasi rambut terkini Gigi Hadid. Model itu, yang biasanya tidak menyimpang jauh dari broner semula jadi warna rambut, hanya pergi merah jambu.

Gigi Hadid Pink Hair - Embed 2017
gigihadid / Instagram

Supermodel itu memaparkan gambar di Instagram dengan rambut merah jambu panas dan satu set baru tebal, tumpul bangs. Pekerjaan pewarna drastik mempunyai akar yang lebih gelap dan kesan ombred yang halus di sepanjang rambutnya, mulai dari warna merah jambu panas hingga warna pewarna. Ia adalah 180 lengkap dari apa yang dilihatnya memakai baru-baru ini. Sudah tentu, terdapat kemungkinan yang sangat nyata bahawa ini hanyalah rambut palsu yang mengesankan. Hadid telah menipu kita berkali-kali sebelum dengan pinggiran palsu yang sangat nyata, jadi hanya masa yang akan diberitahu.

BERKAITAN: Aubrey Plaza Sepenuhnya Berbeza sebagai Redhead

Satu perkara kita lakukan tahu? Jika supermodel mahu pergi merah jambu secara kekal, dia pasti boleh menariknya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 84 = 86

map