Karlie Kloss Got Bangs dan Sekarang Kita Semua Bangs Bangs

Sekiranya pernah ada masa untuk makeover rambut untuk supermodel, itu adalah New York Fashion Week. Dan ia kelihatan seperti Karlie Kloss mengambil itu pada bunglon rambut yang memanggil malam tadi apabila dia memulakan kerusi baru di Front Media Fashion Awards. 

Karlie Kloss Bangs - Embed 2016
Gambar Runway Manhattan / NYC

Selain daripada menjadi anak lelaki yang lebih ringan atau lebih pendek (atau memakai rambut palsu dalam kempen), ini adalah salah satu maj yang pertama. perubahan rambut yang kita lihat dari Karlie dalam masa yang agak lama. Fikiran kamu, dia sudah bangsah sebelum ini, tetapi ini kelihatan lebih tebal dan bocor daripada pinggirannya yang lalu. 

Sebagai seseorang yang saat ini mempunyai bangs, saya pasti 100 peratus bersetuju dengan keputusan kecantikan ini dan saya terobsesi dengan cara dia menggayakannya untuk acara itu-dengan chignon bertekanan rendah yang bertekuk di lehernya. 

Bukannya saya mempunyai rancangan untuk mengembangkan saya, tetapi sekarang Karlie memakai satu set, saya fikir mereka akan menjadi lebih lama lagi. Ini sebahagian besarnya kerana saya tahu dia akan menunjukkan kepada saya banyak cara yang berbeza untuk menyusunnya. 

BERKAITAN: Makeover Warna Rambut Chrissy Teigen terkini adalah Kesempurnaan Jatuh 

Begitu juga dengan kesepakatan yang sebenar atau ini satu lagi masa Kendall Jenner? Semasa dia menandai stylistnya Karla Welch di dalam gambar Instagramnya, kami tidak mempunyai sebarang maklumat mengenai sama ada klip video.

Kami akan melihat ke arah landasan (dia pasti akan berjalan pada minggu ini!) Untuk memastikan anda menyiarkannya. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

52 − 49 =

map