Kat Von D kelihatan berbeza tanpa tandatangan rambutnya hitam

Ada beberapa perkara yang menjadi pemikiran ketika kita berfikir tentang Kat Von D-tato, kerja tato, kucing peliharaannya (kita terobsesi), garis makeupnya obvi, dan keindahan tanda tangannya. Dedikasinya kepada rambutnya yang gelap, cantik dan mata kucing yang sempurna itu benar-benar memberi inspirasi. Dan sementara dia pasti memakai warna rambut yang berbeza sepanjang tahun (ingat bahawa momen biru gelap?), Pada masa lalu dia terjebak menjadi hitam. Jadi jelas, anda mendapat kenapa kami sangat terkejut melihat foto Kat Von D ini tanpa rambut hitam. 

YANG BERKAITAN: Apa yang Berlaku kepada Amber dari Clueless? Elisa Donovan Masih Kekurangan Rambut Anda

Berikut adalah satu daripada tangkapan kegemaran kami dari pukulan terkini @thekatvond dengan @lionel_deluy ❤️ {warna pucuk adalah #LUV dari collab kami dengan @formulaxnail} ▫ #Katvond #katvondbeauty #KVDvsFormulaX

Foto yang disiarkan oleh Kat Von D Beauty (@katvondbeauty) pada

Kat Von D Beauty berkongsi perkara di atas Instagram daripada Kat dan dihantar ke kegilaan. Kami mengambil masa sebentar untuk mengetahui siapa yang ada di dalam gambar (kami tahu dia kelihatan biasa!), Tetapi sudah seketika sejak kita melihatnya berapi-api rambut merah dan bob tumpul, jadi kami agak diperlukan untuk melakukan double take. 

Sebaik sahaja kita mendapat kejutan awal, kita mempunyai satu minit untuk memberi tumpuan kepada bom itu iaitu pengilat kuku ungu, iaitu dari kerjasama yang akan datang antara Kat Von D dan Formula X.

Walaupun rambut itu mungkin rambut palsu, kita tidak boleh mengatakan bahawa kita tidak masuk ke dalamnya jika dia mahu membuat suis. Potongan itu adalah goooooood. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

40 − 36 =

map