Kecantikan Daily Buzz: Braid Rendah Camila Cabello

Fakta: Kami tidak pernah melihat kening yang tidak kami sukai, termasuk plait rendah yang Camila Cabello memakai untuk Anugerah Grammy Latin malam tadi.

Daripada menanggalkan rambutnya yang super anggun, penyanyi hairstylist Dimitris Giannetos melengkung rambut Cabello dalam gelombang longgar dalam arah yang berbeza dan menggulungnya untuk lebih banyak badan sebelum bekerja di plait. Untuk jumlah dan tekstur tambahan, dia menyiapkan helai lembap penyanyi itu dengan menyemburkan L’Oréal Paris ‘Advanced Hairstyle Air Dry It Wave Swept Spray ($ 6; walgreens.com) pada akarnya.

BERKAITAN: Camila Cabello Adalah Wajah Baru L’Oréal Paris

Giannetos menarik rambut Cabello ke dalam pony yang rendah, menjaminnya, dan membalut sejenis kecil di sekelilingnya untuk menyembunyikan tali elastik. Seterusnya, dia membahagi ekor ke dalam tiga bahagian, mengikatnya ke belakang, dan mengikatnya dengan jalur elastik yang jelas kecil. Dia menamatkan gaya dengan menjalankan beberapa titisan Rawatan Minyak Luar Biasa L’Oréal Paris ‘($ 7; walmart.com) untuk kegembiraan tambahan.

VIDEO: The Crazy Crazy of a Lifetime of Beauty

Penyanyi solek penyanyi Allan Avendaño melingkari riang wajah permaidani merah yang romantis dengan wajah solek berwarna merah jambu yang lembut dan monochromatic yang termasuk bibir mawar. Dia membariskan lukisannya dengan L’Oréal Paris ‘Color Riche Matte Lip Liner di Mattes It ($ 7; target.com), dan kemudian memakai mantel L’Oréal Paris’ Infallible Pro-Matte Gloss dalam Taruh Bare ($ 8; com). Dia selesai dengan L’Oréal Paris ‘Warna Riche Shine Glossy Gincu di Digilap Tango untuk sentuhan bersinar. Ini semua mengenai lapisan untuk mewujudkan tempat berteduh yang sempurna. 

Segala-galanya, pertimbangkanlah percutian percutian anda. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 2 =

map