Kecantikan Daily Buzz: Gelombang Side-Swept Kat Graham

Tidak seorang pun berpegang pada gaya rambut yang sama terlalu lama, Kat Graham adalah seorang gadis selepas hati kita sendiri. Selepas memotong helai ke salah satu bobs paling anggun yang pernah kita lihat pada awal musim panas ini, gaya rambut penyanyi telah dipukul selepas dipukul-sama ada di pentas atau berjalan di karpet merah. 

Pandangan terbaru Graham yang dia pakai ke pesta untuk menghormati sahabatnya, pelakon Nina Dobrev adalah salah satu yang kita bookmark dan merancang untuk menyalin untuk mendapatkan kita melalui hari-hari musim panas yang lembap. Dia menyapu ombak pinggang yang mendalam di atas bahu kiri, dan menggunakan tong sampah beberapa batang di lehernya untuk memegang helai di tempatnya. Satu tendril berbingkai wajah ditinggalkan untuk memastikan gaya kelihatan juga digilap. 

BERKAITAN: Daily Beauty Buzz: Eyeshadow Emas Glittery Kat Graham

Sekiranya anda mempunyai rambut panjang, anda tahu betapa banyak perjuangan untuk memakai rambut anda ketika ia panas sekali sehingga anda merasakan anda sedang berjalan dalam kotak peluh. Pertimbangkan gaya Graham sebagai penyelesaian mudah hampir tanpa usaha. Untuk meningkatkan kerinting semulajadi anda, semburkan rambut anda apabila ia lembap dengan semburan gelombang seperti R + Co Sail Soft Wave Spray ($ 29; nordstrom.com).

VIDEO: Semak Kem Baju Beaded Kat Graham

Mata logam berasaskan logam Graham dan sentuhan gloss bibir bulat membulatkan keindahan kecantikannya pada pertengahan musim panas yang sempurna.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 48 = 51

map