Kecantikan Daily Buzz: Gigi Hadid Undone Topknot

Supermodel mungkin tidak mengulangi pakaian pada permaidani merah, tetapi apabila gaya rambut berfungsi, anda tetap berpegang padanya. Mengapa anda fikir mereka memanggil mereka “tanda tangan kecantikan”? Bagi parti VIP Gigi x Maybelline di London, Gigi Hadid membawa kembali seorang lelaki tua tetapi baik hati.

Balon ballerina yang berantakan, diikat tepat di mahkota kepala-hampir serupa dengan gaya rambut yang dia pakai ke Met Gala pada bulan Mei. Gaya ini mempunyai bun tebal dengan bahagian depan bulu berambut emasnya yang ditinggalkan dan menggulung, meniru penampilan pucuk sisi panjang yang menyapu sebahagiannya menutup mata.

BERKAITAN: Supermodels Asing Kongsi Rahsia Anti Penuaan mereka

Di Met Gala, Hadid memilih tekstur yang lembap dan licin, tetapi untuk perayaan koleksi solek yang diluluskan jet setia dengan salah satu jenama kecantikan kedai ubat kegemaran anda, dia memilih tekstur kering berkilat dengan banyak badan.

VIDEO: Alasan Sebenar Lauren Conrad Memotong Rambutnya

Coif ini dicipta oleh stylist selebriti Larry King, yang menggunakan Dyson Supersonic Hairdryer ($ 399; sephora.com) dan produk Redken untuk mencapai rupa. Walaupun kita tidak tahu rumus yang tepat Raja di sebelahnya, kita suka menyembur di Redken Bantal Proof Blow Dry Express Primer ($ 24; ulta.com) sebelum gaya panas untuk melindungi rambut kita daripada kerosakan dan meningkatkan kilauan yang tercermin dari rambut aci.

Kami memanggilnya gaya rambut yang sempurna untuk satu atau dua hari selepas blowout anda – apabila rambut anda masih kelihatan melenting dan sihat tetapi apa-apa keriting tambahan telah jatuh ke dalam gelombang.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

39 − 33 =

map