Kecantikan Daily Buzz: Taraji P. Henson’s New Blunt Bob and Bangs

Taraji P. Henson tidak tidur pada tahun baru, transformasi rambut baru anda. Kami kini sembilan hari ke 2018, dan pelakon itu sudah mempunyai gaya rambut baru yang baru untuk 2018. Berlangsung dalam rupa panjang dan berlapisnya, Henson dilihat melawat SiriusXM di New York City memakai rambutnya di lob lobak dengan bangs yang jatuh tepat di atas keningnya. 

BERKAITAN: The Best Hairstyles di 2018 Golden Globes

Lobanya kelihatan agak bersudut dan lebih lama di depan, yang pada trend untuk ramalan gaya rambut tahun ini yang paling popular. Pelakon itu adalah untuk menukar panjang rambutnya, tetapi dia juga mencabar ketika datang ke gaya pinggiran.

VIDEO: 5 Cara Meningkatkan Bulu Mata Anda

Pada masa lalu, dia memakai mereka lebih lama dan menyilang sampingan, licin, sedikit kerinting, dan tentu saja, tumpul dan mod. Gaya super ramping juga menarik perhatian kepada warna rambut si rambut coklat hangatnya. 

Untuk soleknya, Henson berpasangan dua klasik bersama-sama-bibir berry-merah dan eyeliner hitam dikesan sepanjang garis lash atasnya. 

Kami tahu Henson mempunyai kejutan yang lebih banyak lagi untuk kami tahun ini, tetapi ini pasti kemenangan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + = 10

map