Kecantikan Daily Buzz: Tirai Langsir Sofía Vergara

Perkara yang anda boleh temukan dengan menatal melalui Pinterest? Kawan terbaik anda ingin cincin pertunangan, rempah labu adalah kehidupan, dan nampaknya, potongan rambut paling hangat saat ini. Platform melaporkan bahawa “bangs langsir” naik 600 peratus dalam carian, tetapi jika itu tidak cukup untuk meyakinkan anda untuk mencubanya, perhatikan Sofía Vergara.

BERKAITAN: Nina Dobrev Mengesahkan Semua Orang Mempunyai Bangs dan Bob Right Now

Selebriti itu mengesahkan populariti ubing gaya pinggang dengan memakainya ke acara untuk mempromosikan barisan pakaian barunya, EBY Lingerie. Trend ini mudah – apabila tumpul dan terus lurus, pukulan berliku dipisah di tengah, seperti anda hanya membuka langsir pada tingkap.

VIDEO: Sofía Vergara Kini Mempunyai Bang Sempurna

Kunci untuk mencapai trend ini? Stylist selebriti Gregory Russell sebelum ini memberitahu InStyle anda akan mahu menggunakan pukulan keras dengan berus kecil berus bulu kecil untuk membalikkannya dari muka. 

Vergara memakai sisa rambutnya di dalam mulut yang licin dan berkilat, sambil mengekalkan soleknya mudah dengan ciri-ciri seperti alis penuh dan bibir merah matte. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

11 + = 13

map