Khloé Kardashian Hanya Mendapatkan Potongan Rambut Musim Panas

Tidak boleh berhenti, tidak akan berhenti-sekurang-kurangnya itu adalah Khloé Kardashian MO ketika datang untuk menukar rambutnya. Selepas menyaksikan sorotan ombre berambut perang yang baru pada hujung minggu, Kardashian bermula seminggu dengan membuat satu lagi perubahan besar kepada gaya.

BERKAITAN: Khloé Kardashian Mengganti Warna Rambutnya Lagi

Pereka Amerika yang baik mengambil helai panjangnya kembali ke lob terima kasih kepada selebriti selebriti Jen Atkin. Atkin menyiarkan gambar paparan selesai di Instagram dengan tajuk “Segar : gunting: untuk saya starburst pink @khloekardashian : permen: Jika ada yang tahu hubungan cinta kita, ia mengambil masa beberapa tahun untuk mendapatkan Khloe untuk pergi pendek dan sekarang melihatnya !! Memiliki kecantikannya dan mengubahnya! Gadis kecil saya semua sudah dewasa! Gadis kecil saya semua sudah dewasa! : sob: : sob: : sob: : sob: yang suka dengan rambut pendek? : person_raising_hand_tone1:.”

✂️ segar untuk starburst merah jambu saya @khloekardashian �� Jika ada yang tahu hubungan cinta kita, ia mengambil masa beberapa tahun untuk mendapatkan Khloé untuk pergi pendek dan sekarang melihatnya !! Memiliki kecantikannya dan mengubahnya! Gadis kecil saya semua sudah dewasa! �������� yang suka dia dengan rambut pendek? ����

Jawatan yang dikongsi oleh Celebrity Hairstylist (@jenatkinhair) pada

Kardashian pertama kali melayakkan musim panas lalu apabila Atkin memberinya pinggan yang tidak simetri dengan bahagian sampingan. Kali ini, stylist memberi panjang kepada Kardashian yang sama tetapi mengemas kini gaya dengan hujung tumpul, bahagian tengah, dan gelombang yang tidak dibina. Tetapi keindahan lob yang tumpul adalah bahawa ia kelihatan hebat dipakai lurus juga. Dengan lekapan besi yang rata, kemasan ramping memberikan potongan ’90-an Spice Posh.

VIDEO: The Crazy Crazy of a Lifetime of Beauty 

Kardashian menyertai senarai berjalan kaki selebriti yang telah dipakai lobs tumpul dalam beberapa bulan terakhir. Pertimbangkan kembali KoKo untuk memotong bukti lanjut bahawa gaya sebenarnya adalah potongan rambut musim panas.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 13 = 23

map