Khloe Kardashian Kata Dia Tidak Sihat Rambut Pendek-dan Kami Sungguh Dapatkannya

Jadi, mungkin kita mempunyai perkara untuk mengejar akaun Insta daripada ahli hairstylists selebriti, tetapi jika kita tidak, kita tidak dapat membawa anda pukulan panas ini smokin ‘Khloe Kardashian gaya dalam gelombang yang sengit, besar.

Secara literal mati sekarang ini !! #khloekardashian hari ini dengan ���� oleh saya �� oleh @ 1maryphillips

Foto yang disiarkan oleh Addicts Hair x Mane (@justinemarjan) pada

Stylist Justine Marjan menyiarkan foto pada petang Rabu dan wow, hanya wow. Kami tidak sepenuhnya yakin di mana Kardashian diketuai dengan rupa ini, tetapi di antara warna berambut terang, tekstur yang sempurna, dan kelantangan seksi, dia tidak pernah melihat bettrer.

Props ke Marjan kerana mencipta rupa (yang membuatnya sangat bangga dan berhak).

Walaupun gelombang KoKo sentiasa sempurna dan tidak jelas, nampaknya Khloe terutamanya terlepas bob berteksturnya. Dia memaparkan beberapa gambar yang berbeza dari pandangan barunya, bersama dengan kapsyen yang membuktikan dia menggali juga. 

Saya terlepas rambut pendek saya, “dia menulis dalam satu gambar. Uh, kita dapat kenapa, Khloe! Ia adalah jenis hari rambut yang baik yang kita impikan.

Saya merindui rambut pendek saya ��������

Foto yang disiarkan oleh Khloé (@khloekardashian) pada

BERKAITAN: Anda Perlu Lihat Apa Shay Mitchell Kelihatan Seperti Cinta 

Kami juga perlu berteriak kepada artis solekan Mary Phillips yang memberikan kardashian pout merah jambu yang indah dan rupa mata. Tertanya-tanya tentang warna rambut berambut perang hampir-platinum itu? Itu akan menjadi karya colorist Tracey Cunningham, seorang artis yang juga bekerja dengan selebriti seperti Fergie dan Ariana Grande. 

@khloekardashian kelihatan hebat !!! Ia bukan rambutnya dia bercahaya dari dalam! Tetapi saya bahagia bahawa dia membolehkan saya melakukannya #Haircolor ��������烧�� @ redken5thave #foil #babylights 30vol #flashlift dengan 1/4 oz #olaplex dan #Bayalage #freehand 1/8 oz @olaplex washse towel kering #Olaplex berdiri tuala rawatan tuala kering …. Root dengan 9n + 9n garis rambut 7n + 7nb asas selama 5 minit sahaja �� mengangkat dan bilas! PS #khloekardashian adalah salah satu gadis paling manis yang saya tahu. Awakuna. Saya benar-benar ingin membuang bintang-bintang dan sinar matahari untuk dia. ✨✨✨✨✨✨✨ # tooblessedtobestressed

Video yang disiarkan oleh Tracey Cunningham (@ traceycunningham1)

Teruskan kerja yang baik, wanita.  

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

83 − 79 =

map