Khloé Kardashian Mengucapkan Selamat tinggal kepada Bob dan Hello untuk Paparan Baru yang Tidak Diketahui

Dalam kata-kata Khloé Kardashian, “Rambut panjang tidak f ** king care!” Pemain berusia 31 tahun itu mengejutkan Internet ketika dia memutuskan untuk menjual bob teksturnya untuk sambungan panjang pinggang.

Dia mengumumkan tresses panjangnya yang baru dengan memuat naik cantik ke Instagram pada hari Selasa, dan ia kelihatan seperti dia sudah berseronok dengan wajah segar. Kardashian tidak pernah malu tentang berkongsi rahsia penjagaan rambutnya, dan dia juga mendedahkan dalam kapsyen imej yang bertanggungjawab untuk kemas kini segar. Perunding Kreatif Redken untuk Warna, Tracey Cunningham, adalah seorang genius yang sempurna melipat ekstensi untuk menyesuaikan helai berambut perang emasnya, dan Jen Atkin mencampurkan panjang tambahan ke dalam helai yang lebih pendek untuk melengkapkan rupa baru yang sempurna. Seperti yang dapat anda lihat, ia memerlukan sebuah kampung pakar untuk tetap bersedia kamera.

Kami menjalankan dunia !! GIRLS !!! �� menjerit kepada gadis-gadis glam saya @styledbyhrush dan @jenatkinhair kerana merakamkan saya hari ini! Kami menjalankan dunia !!! GIRLS !!! ��

Foto yang disiarkan oleh Khloé (@khloekardashian) pada

BERKAITAN: Kedai Lip Liners Kegemaran Khloé Kardashian

Kami telah melihat kakak Kardashian yang termuda mengubah rupanya begitu banyak kali, dari pinggiran rambut coklat yang mendalam hingga ke puncak ombre emas. Dia bukan satu-satunya bintang yang suka menyimpan kami di jari kaki kami dengan gaya rambut yang sentiasa berubah. Terdapat beberapa selebriti yang sentiasa mengubah mane mereka. Pastikan anda melihat beberapa pengubahsuaian paling luar biasa pada tahun 2016 di galeri transformasi rambut selebriti kami di sini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 40 = 45

map