Kondisioner Mayonise yang Diilhamkan ini menjadikan rambut gemilang

Anda mungkin melihat perapi rambut DIY yang menggunakan mayonis sebagai bahan bintang. Saya tidak berada di sini untuk menyebarkan produk berasaskan minyak dan telur, yang mungkin membuat rambut berkilat, tetapi berbau seperti anda berguling di dalam bumbu di BBQ tidak betul-betul bergaya.

Namun, saya tertarik dengan Pek Pemakanan Rambut Haeyo Mayo Tony Moly ($ 19; Beauteque), yang mudah dikelirukan untuk sebotol mayonis.

Walaupun tekstur dan warna sangat mirip dengan perjanjian sebenar, Haeyo Mayo tidak berbau seperti mayonis. Sebaliknya, ia berbau seperti kacang berkrim, baldu vanila dan kacang macadamia. Juga, kerana ia dirumuskan dengan mentega shea dan ekstrak kuning telur, dua bahan yang sangat melembapkan, ia menjadikan rambut super lembut dan berkilat.

Saya meletakkan produk itu ke ujian dengan penyaman yang mendalam dengannya dua kali seminggu selama dua minggu berturut-turut. Setiap kali saya menggunakannya, saya dapat melihat penglihatan yang jelas di keriting, rambut saya terasa dan kelihatan ramping dan licin, dan ia berasa lebih lembut untuk menyentuh.

BERKAITAN: Sekarang Anda Boleh Lakukan Gelombang Pantai Sama seperti Stylist Selebriti

Oleh itu, walaupun rakan sebilik saya mungkin menilai saya kerana mempunyai apa yang kelihatan seperti sebotol mayonis di pancuran, saya dengan bangganya akan menyimpannya di sana selagi rambut saya kelihatan baik. Dan saya akan menyelamatkan mayo sebenar untuk burger saya, tyvm.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

43 + = 45

map