Krim Soda Adalah Warna Rambut Blonde Sempurna untuk Kejatuhan

TK
Michael Stewart / Getty

Victoria Moorhouse

Oct 06, 2017 @ 1:15 pm
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Sebagai seorang berambut perang yang pada mulanya berambut perang pada akhir musim panas, saya masih tidak kebal terhadap hasrat untuk menukar warna rambut saya apabila cuaca hits kulit. Tetapi bagaimana seseorang menjadi lebih gelap, lebih mendalam, dan lebih kaya jika mereka tidak bersedia, dalam kes saya, kembali kepada akar rambutnya? Jawapannya adalah soda krim.

Tidak, bukan minuman itu, walaupun merawat manis yang sangat baik sekarang. Ia adalah nama naungan berambut perang yang mengalir keras sekarang. Ya, lebih banyak rempah labu.

“Penafsiran saya tentang soda berambut krim adalah pelbagai cahaya dan nada yang ditonjolkan dari akar ke petua tanpa banyak kontras di antara warna” menerangkan warna waris Laurie Heaps, yang hanya memberikan pandangan kepada pelakon Danielle Fishel, atau Topanga, untuk semua anda Boy Meets World peminat super. “Salah satu daripada ciri-ciri bintang yang mempunyai sorotan emas merangka wajah.”

Kerana itu bukan warna satu dimensi, Heaps berkata anda harus dapat melihat nada kuning air, emas, krim, dan nada madu di dalam rambut, jadi ia menyatu dengan warna-warna musim gugur.

Ia juga merupakan nuansa permulaan berambut perang yang sempurna untuk sesiapa sahaja yang mempunyai rambut yang lebih gelap memandangkan perkara-perkara yang mencerahkan. “Anda tidak cuba untuk menyala lagi,” kata Heaps. “Anda boleh mencapai warna ini dengan mudah pada rambut yang lebih gelap tanpa mewarnai seluruh kepala anda. Penghias anda masih boleh melakukan lampu dan sorotan yang rendah. Walau bagaimanapun, mereka perlu melekat dengan nada yang melengkapkan warna asas anda. Ingatlah, bukan rambut semua orang mengangkat yang sama jadi jangan berkecil hati jika perubahan warna anda mungkin mengambil lebih dari satu lawatan. “

Apabila ia datang untuk menjaga, Heaps berkata, anda akan mahu melabur dalam syampu ungu untuk menjaga nada-nada yang sihat-dia mencadangkan Terapi Warna Syampu Rambut Terapi BioSilk ($ 16; amazon.com). Untuk syampu biasa anda, dia mencadangkan sesuatu yang melembapkan, tanpa sulfat, dan mempunyai komponen anti-pudar, seperti White Orchids Bliss Shampoo ($ 38; amazon.com).

Perlu beberapa pics inspirasi? Tetap bergulir untuk melihat beberapa contoh selebriti lain yang pernah menguji tren tersebut.

VIDEO: Mila Kunis Hanya Debutkan Haircut Paling Seksinya Namun

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 2 =

map