Krim Styling ini menjadikan rambut anda semakin kering

Terdapat hanya satu penyelesaian untuk mengeringkan rambut anda tanpa bantuan alat pengering. Ia dipanggil udara. Tetapi sementara pengeringan udara mempunyai faedah yang jelas (yang secara relatifnya merosakkan penyelenggaraan dan penyelenggaraan rendah), ia juga mempunyai satu kelemahan yang sangat nyata: Ia dapat mengambil selamanya.

Tentu, rambut bulu adalah langkah pertama yang solid, tetapi jenius datang dalam produk styling post-shower terbaru Pureology, Hydrate Air Dry Cream ($ 28; ulta.com). Ia bukan sahaja berfungsi untuk meningkatkan tekstur semulajadi dan kawalan rambut, tetapi membantu mengeringkannya lebih pantas.

Ini bermakna anda secara teori dapat menjimatkan lebih banyak masa di AM dengan menumbuk pengering.

Sebagai sebahagian daripada keluarga Pureology, tugas pertama produk styling adalah untuk melindungi warna getaran menggunakan AntiFadeComplex jenama. Kedua, tujuannya adalah untuk memberikan rambut yang sempurna, bebas-terbang bebas yang kelihatan seperti alat panas, semuanya bersifat berkhasiat, melembapkan dan menguatkan rambut anda menggunakan bahan seperti protein soya, oat, dan gandum dan jojoba teh hijau.

VIDEO: Penjual Kedai Serbaguna Terbaik 

 

Jadi di mana masa udara kering lebih cepat masuk? Produk ini dibuat dengan polimer keras dan lembut yang membantu mempercepatkan masa yang diperlukan untuk rambut anda secara semula jadi kering. Ia boleh digunakan dengan beberapa cara yang berbeza juga. Menentukan ombak adalah tempat yang manis, jadi memohon jumlah separa bersaiz untuk rambut lembap dan kemudian menyematkannya dan membiarkannya kering akan menghasilkan gelombang yang tidak dapat digunakan dan bertekstur. Anda juga boleh menggunakannya untuk rambut basah dan kemudian tidur di atasnya untuk kesan yang sama.

Sudah tentu, anda boleh mengerjakannya melalui rambut anda dan kemudian biarkan ia kering seperti biasa untuk kelihatan lancar dan santai. Tiada besi curling diperlukan.

BERKAITAN: Demi Lovato Hanya Memotong Semua Rambutnya

Tetapi Pureology bukanlah yang pertama untuk memanfaatkan pasaran pengeringan udara. Jenama kecantikan mengiktiraf keinginan untuk produk-produk menipu yang sesuai dengan gaya hidup sibuk kami dan juga yang membolehkan kami merangkul tekstur semula jadi kami. John Frieda Frizz Meringankan Air Dry Styling Foam ($ 9; target.com) dan L’Oréal Paris Air Dry-It Undone Style Cream ($ 4; target.com) hanyalah dua contoh formula lain yang telah melanda pasaran.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 5 =

map